Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nucli urbà, una cuina marinera, basada en els productes de primera qualitat arribats cada dia de les costes de Tarragona i Galícia. Cuina mediterrània i cuina gallega de peix i marisc, elaborada pel xef Hèctor Rodríguez, sens dubte, una excel·lent marisqueria marinera i de producte. El local té una capacitat per a 45 comensals i disposa d’una elegant decoració on predomina la fusta i s’assembla a una cabina d’un vaixell. El dirigeix el patró, José Ángel Rodríguez. El celler té unes 180 referències de la majoria de les denominacions espanyoles i està a càrrec de Víctor Vidal. Ofereix 5 varietats de pa que es fornegen a la casa. Per a l’estiu compta amb una agradable terrassa. És recomanable descarregar l’aplicació de la pàgina web per veure les fotografies dels plats. Ha rebut el “Premio Nacional de Hostelería de España 2020”.
Especialitats de la casa
– Turbot salvatge a la brasa amb puré de patata trufat, 33,00 €
– Caldereta de gambes amb cigrons “pedrosillanos”, 33,00 €
– Còctel de llagostins, 24,00 €
– Turbot amb puré de patata trufada, 32,00 €
– Arròs caldós de llamàntol, 27,00 €
– “Kokotxas” de lluç al pil pil, 34,00 €
– Graellada de peix i marics, viatge a Galícia, 65,00 €
– Pastís Mozart amb gelat de cacau, 7,00 €
– Menú del Xef, 60,00 €
– Menú de l’Ángel, 45,00 €
– Menú degustació, 90,00 €
– Vi de la casa: Villa del Corpus (D.O. Rias Baixas), 19,00.