CARAVISTA BY MATEU BLANCH | Lleida
CARAVISTA BY MATEU BLANCH | Lleida
QUALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Marinera
ADREÇA:
Av. De Balmes, 38 Lleida 250059 Lleida.
HORARIS:
De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca diumenge nit, dilluns tot el dia i segona quinzena de gener passat

Després del seu pas com a xef del restaurant del Parador de Lleida, Mateu Blanch, conjuntament amb Pablo Ferreira, va inaugurar el 31 de juliol 18 el Caravista. Anteriorment van fer un viatge a Portugal on van conèixer aquesta combinació de peixateria / restaurant. I així va sorgir la idea de l’establiment emblemàtic a Lleida. Al cor de la ciutat i amb un aparcament públic al costat, localitzem l’única marisqueria del centre de la ciutat que a més és restaurant, amb decoració postmodernista marinera. L’emblema és un àncora. Després de creuar la porta hi ha el taulell de la marisqueria amb la temptadora exposició dels peixos i mariscs, que atén ràpidament la peixatera de benvinguda. Segueix, a mà esquerra la cuina a la vista, a càrrec del xef Mateu Blanch i a la dreta un menjador d’estil mariner amb decoració postmodernista. I al fons un altre menjador amb parets plenes de quadres amb les publicacions de l’establiment. L’oferta culinària és tradicional i avantguardista, centrada en conseqüència en productes frescos dels nostres mars habituals a les peixateries de més prestigi. La carta inclou també cinc plats per carnívors. Al celler té unes 80 referències de vins, bàsicament de la DO Costers del Segre sense oblidar altres DO nacionals, caves i algun xampany francès. Tracte amable i diligent. Dirigeix la sala: Josep, que fa també de sommelier. Per la seva brillant trajectòria culinària, la Guia Gourmand designa a Mateu Blanch: “Xef de l’Any 2021”.
Especialitats i preus:
Ostres de la Bretaña francesa “Guillardeau” al natural, (1 unitat) ,4,00 €.
Tataki de ventresca de tonyina vermella amb teriyaki, cremós d’alberginia i cruixent de porro, 21,00 €.
Fritada variada de peixos i marisc de llotja, 10,00 €.
Escopinyes gallegues, 13,00 €.
Arròs de llagosta vermella, 25,00 €.
Gambes vermelles de Palamós a la planxa, 25,00 €;
Llamantol nacional blau a la planxa, 25,00 €.
Rap amb escamarlà, patates i suau escabetx d’ametlles, 22,00 €.
Garrinet cruixent amb fruita de Lleida, 25,00 €.
Copa “Ferrero Rocher”, 6,00 €.
Menú Degustació, 50.00 €.
Menú Mariscada, 50 €.
Menú d’Arrossos, 30 €.
Vi de la casa: D.O. Albariño, 13,00 €.
Serveis:
Aire condicionat. Admet gossos. 2 menjadors privats per fins a 20 comensals.

Especialitats de la casa

Després del seu pas com a xef del restaurant del Parador de Lleida, Mateu Blanch, conjuntament amb Pablo Ferreira, va inaugurar el 31 de juliol 18 el Caravista. Anteriorment van fer un viatge a Portugal on van conèixer aquesta combinació de peixateria / restaurant. I així va sorgir la idea de l’establiment emblemàtic a Lleida. Al cor de la ciutat i amb un aparcament públic al costat, localitzem l’única marisqueria del centre de la ciutat que a més és restaurant, amb decoració postmodernista marinera. L’emblema és un àncora. Després de creuar la porta hi ha el taulell de la marisqueria amb la temptadora exposició dels peixos i mariscs, que atén ràpidament la peixatera de benvinguda. Segueix, a mà esquerra la cuina a la vista, a càrrec del xef Mateu Blanch i a la dreta un menjador d’estil mariner amb decoració postmodernista. I al fons un altre menjador amb parets plenes de quadres amb les publicacions de l’establiment. L’oferta culinària és tradicional i avantguardista, centrada en conseqüència en productes frescos dels nostres mars habituals a les peixateries de més prestigi. La carta inclou també cinc plats per carnívors. Al celler té unes 80 referències de vins, bàsicament de la DO Costers del Segre sense oblidar altres DO nacionals, caves i algun xampany francès. Tracte amable i diligent. Dirigeix la sala: Josep, que fa també de sommelier. Per la seva brillant trajectòria culinària, la Guia Gourmand designa a Mateu Blanch: “Xef de l’Any 2021”.
Especialitats i preus:
Ostres de la Bretaña francesa “Guillardeau” al natural, (1 unitat) ,4,00 €.
Tataki de ventresca de tonyina vermella amb teriyaki, cremós d’alberginia i cruixent de porro, 21,00 €.
Fritada variada de peixos i marisc de llotja, 10,00 €.
Escopinyes gallegues, 13,00 €.
Arròs de llagosta vermella, 25,00 €.
Gambes vermelles de Palamós a la planxa, 25,00 €;
Llamantol nacional blau a la planxa, 25,00 €.
Rap amb escamarlà, patates i suau escabetx d’ametlles, 22,00 €.
Garrinet cruixent amb fruita de Lleida, 25,00 €.
Copa “Ferrero Rocher”, 6,00 €.
Menú Degustació, 50.00 €.
Menú Mariscada, 50 €.
Menú d’Arrossos, 30 €.
Vi de la casa: D.O. Albariño, 13,00 €.

Serveis
: Aire condicionat. Admet gossos. 2 menjadors privats per fins a 20 comensals.
PREU MITJÀ:
CONTACTE
973 85 60 09
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross