CAN BONACHI | Tarragona
CAN BONACHI | Tarragona
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Marinera
ADREÇA:
Vileta de Mar, 5, Arrabassada. Tarragona Tarragona.
HORARIS:
De 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia (excepte dilluns festius) i del 9 al 26 de gener

És un dels més antics i coneguts restaurants de Tarragona que començant els anys quaranta com un xiringuito amb el temps s’ha convertit en un dels millors de la ciutat, de cuina tradicional marinera. Establiment familiar a peu de la platja Arrabassada, que ofereix una cuina de mercat amb productes frescos i de temporada, amb plats mariners típics de Tarragona de peix i marisc km. 0. El tracte és agradable i familiar. El recinte disposa de 14 places d’aparcament propi per a clients i dos menjadors, per uns 140 comensals, amb reservat per a empreses i esdeveniments. Actualment el restaurant està regentat pels Germans Bonachí, Ramon, Josep M. i Claudio i va ser inaugurat per Josep M. Bonachí (pare) i Alba Solé el 1987. La família Bonachí i el barri de la platja Arrabassada estan relacionats des de fa molt de temps. L’Avia Trini va començar a cuinar plats amb el peix sobre la mateixa platja. Pels voltants de 1944 va regentar els “Baños Municipales”; el 1952, això l’ajuntament hi va afegir un xiringuito, que va regentar Josep Mª Bonachí fins el 1968. El 23 d’abril de 1987 inaugura “Can Bonachí” a la urbanització Vileta de Mar just a costat de la platja. En aquest establiment en Josep Mª va ensenyar totes les seves experiències gastronòmiques als seus fills , en Claudi a la cuina, Ramon a la sala i en Josep Mª a l’administració. En la jubilació del pare ells prenen el relleu a l’any 2000. Els germans Bonachí amb l’ajut de les seves esposes regenten actualment aquest històric restaurant. La planta baixa és la més utilitzada del restaurat amb una decoració molt agradable i càlida amb quadres d’en Claudi i fotografies antigues de l’Arrabassada. Al centre de la sala en una vitrina s’exposen els productes frescos del mercat. El celler té un centenar de referències. La planta superior es ideal per celebracions de grups fins a 45 persones. La cuina és principalment marinera, però sense oblidar la carn. També treballen amb les brases d’alzina oferint el sabor més autèntic de la cuina marinera amb gust tradicional d’altres temps, perfums a romaní , farigola i llenya.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Paella marinera: 13,59 €
– Arròs caldós de llamàntol: 26,60 €
– Graellades de peix: 35,00 €
– Turbot amb salsa de romesco: 28,00 €
– Peix cuinat amb cassoles de fang com seria el romesco: 28,00 €
– profiterols amb xocolata: 5,60 €
– :
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
977 23 10 47 – 977 29 01 99 – 629 890 447
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross