Restaurant familiar a l’entrada de la població que complementa un petit hotel d’1 estrella amb 8 habitacions. Els avis dels actuals propietaris, la tercera generació, van començar en l’hostaleria en els anys seixanta, però no va ser fins a l’any 2001 que se’n van fer càrrec el German i la Maite, inaugurant l’hotel i el restaurant. El nom de l’establiment respon a la dedicació del fundador, que era pescador, mariner. Ara, el seu nét, German Ruano està al davant de la cuina. De formació professional autodidacta, va aprendre tots els secrets dels fogons de la seva àvia, que encara avui en dia tomba entre les cassoles. La seva dona, Maite Afonso, atén amb diligència i simpatia les dues sales, situades a la planta baixa i el primer pis, amb bones vistes al port i a la platja. Agradable decoració marinera en els menjadors molt lluminosos; en joc, el color predominant és el blau. En definitiva és un clàssic d’aquesta població, amb una molt bona cuina marinera km. 0 ja que compren el peix i marisc en la propera llotja i és molt fresc. Les verdures i hortalisses són del propi horta de la família propietària que porta el restaurant. A destacar també, en les postres, els gelats i sorbets, d’elaboració pròpia. Participa en diverses jornades gastronòmiques. A la carta, els apartats de tapes, amanides, peix i marisc i carns.
Especialitats de la casa
– Micuit de foie d’ànec de la casa: 8,80 €
– Pop a la gallega: 10,00 €
– Gambetes del Port saltades amb al: 14,00 €
– Arròs caldós amb llamàntol: 23,50 €
– rap amb salsa de ceps: 22,00 €
– Crema de xocolata amb sorbet de menta de l’hort: 6,00 €
– :
– :
– Vi de la Casa: Rigau Ros D. O. Empordà., 17,00 €