Restaurant de moda, inaugurat a finals de desembre de 2014, ha aconseguit situar-se entre els més destacats de la beautiful de Barcelona, no només per la seva singular i preciosa decoració, sinó també per la seva excel·lent cuina. I és que, si bé es defineix com “un restaurant de tapes i copes que enamoren”, la veritat és que també ofereix uns plats molt ben elaborats que posen en relleu la professionalitat del xef, José Vega, que porta a les seves esquenes 20 anys d’experiència laboral. En aquest preciós i ampli local, per veure i ser vist, es poden assaborir unes exquisites tapes i plats de cuina de producte i de temporada. El restaurant, dissenyat sobre l’experiència de Cachitos Rambla, ha estat a càrrec de la interiorista Estrella Salietti i l’estudi de Pepe López de Futur2. Situat en l’Avinguda Diagonal, ocupa un espai de generoses dimensions i una decoració atrevida on es combinen materials tradicionals com la forja, la fusta, el ciment, els tapissos i les enormes pissarres amb una cuidada il·luminació. Té racons encantadors i plens de detalls, com el pati andalús. La direcció de sala va a càrrec de Jon Saralegui. Cachitos és una opció gastronòmica que s’adapta als diferents moments del dia (aperitius, dinars, berenars, sopars i copes). Utilitza bons productes frescos i de temporada treballats sobre la base de la típica cuina espanyola però amb un toc renovat. Compta amb una extensa carta de tapes i racions dels diferents racons del país i amb el sabor de tota la vida, però amb un toc avantguardista. També arrossos, peixos i en temporada tòfona blanca. A més, disposa d’una completa varietat de còctels, sense oblidar la seva beguda estrella, la ‘sangría’.
Especialitats de la casa
– Coca de pa amb tomàquet de branca i pernil ibèric pur DO Extremadura:
– Croquetes de pernil ibèric:
– Tàrtar de tonyina blue flinn amb alvocat:
– Pèsols de Llavaneres amb espardenyes:
– Caneló de faisà, foie i tòfona d’hivern; escamarlà de costa obert:
– Refrescant de sidra:
– Menú executiu: 20,00 €