Durant molts anys, el xef Fulgenci García, acompanyat per Ángel García, ha tingut un dels més destacats restaurants de Girona, Albareda, tant per la seva decoració preciosa com per la seva cuina mediterrània, de mercat i pròpia de la tradició catalana, adaptant les receptes als temps actuals i sense oblidar els plats d’autor. Però ja fa uns anys aquest establiment inaugurat el 1991 va tancar les seves portes, per traslladar-se a un altre local al Passeig José Canalejas, al costat del riu, amb un nou nom i esdevenir un gastrobar & restaurant, més informal però també de bona cuina tradicional renovada i d’autor en format de “tapes” i racions. Dirigeix el menjador, que té una capacitat per fins a 35 comen-sals, Marc Rebollo, que al seu torn exerceix de sommelier, ha estat campió del concurs Nas d’Or de la província de Girona l’any 2007. La carta de vins té unes 75 referències i es serveix vi en copes.
Especialitats de la casa
– Tonyina semi crua amb pols de cacauets de mel i cocones: 5,50 €
– Ou escaldat, escuma de cigrons i foie, migues ibèriques i pa de farigola: 5,40 €
– Tàrtar de llagostins a la planxa amb xutney de papaia i sorres de pa blanc: 6,40 €
– Tatín de plàtan amb iogurt i gelat de vainilla: 6,50 €
– Menú (migdia): 15,00 €
– Menú degustació: 45,00 €