El 2014 Irina Penella i Manel Ginestà van decidir obrir un restaurant a la seva població, que fos diferent i innovador i que ja el nom el definís: Atípic. Davant dels fogons, l’Irina, de formació autodidàcte però amb una intensa formació pròpia que li permet dominar les modernes tecnologies culinàries, ofereix una cuina d’autor i de mercat amb plats molt ben resolts i acurades presentacions. El local és informal i presenta una decoració minimalista, amb una zona de bar i dos menjadors, a més de la terrassa exterior sota els arbres en una agradable plaça, la del mercat, ideal per prendre l’aperitiu.
Especialitats de la casa
– Coca de sardina fumada amb escalivad: 6,30 €
– Caneló de pollastre de corral amb cremós de foie: 8,00 €
– Risotto d’arròs venere amb calamarsets i ceps: 9,00 €
– Arròs amb popets i tocs de botifarra negre de cal Sera: 7,90 €
– Tataky de tonyina vermella amb parmentier de patata: 13,90 €
– Menú: 14,00 €