El 2 gener 1981 va obrir les seves portes al Mesón el Abuelo, un negoci familiar i acollidor que ha arribat a complir 37 anys. Situat a Igualada, des de sempre ha estat conegut per la seva especialitat en truites amb més de 40 varietats diferents, més tard es va sumar la carn a la brasa feta davant dels clients per no enganyar ningú, destacant la costella gallega a la pedra. Actualment amb el seu forn de llenya delecten comensals d’Igualada i comarca amb el garrí amb la Marca de Qualitat de Segòvia i el lletó amb la Indicació Geogràfica Protegida de Castella i Lleó, fets a la llenya. Des de 2011 pertany a l’Associació de Asadores de Lechazo de Castella i Lleó i al novembre de 2012 fou l’establiment premiat amb el Premi Nacional de Gastronomia Plat d’Or 2012 per la trajectòria al llarg dels anys. Pertanye a la prestigiosa Chaine de Rotisseurs. Per degustar una bon rostit cal una reserva amb 4 hores d’antelació. La cap de cuina és Celia Martos Holgado i dirigeix la sala Fernando García Martos. El menjador és d’estil rústic, fonda, i consta d’un saló a la planta baixa per a 28 comensals i dos salons al primer pis per a 30 i 55 comensals. El celler té unes cinquanta referències.
Especialitats de la casa
– Pernil Ibèric de Joselito: 26,00 €– Espàrrecs DO Navarra amb maionesa: 11,00 €– Menestra de verdures de Navarra: 9,00 €– Botifarró de Burgos: 7,00 €– ¼ de lletó IGP Castella i Lleó (2 persones), 39,60 €– Mitjana Gallega a la Pedra: Kilo, 43,00 €– Pasta de full amb nata: 6,50 €
– Vi de la Casa: Pinna Fidelis Roble (Ribera del Duero), 16,00 €