Inaugurt el 18 de març de 2021, és el segon restaurant de l’hotel Tancat de Codorniu, propietat d’Ángel Llasera, situat a l’entrada de la finca, fora del recinte tancat. Un edifici nou, ampli, lluminós i envoltat d’un jardí tropical, amb terrassa i piscina allargada a la banda de la nova construcció. Modelable, el restaurant està destinat també als esdeveniments, convencions, bodes i tot tipus de banquets. El xef, Ferran Segarra ofereix cuina tradicional de mercat (temporada) mediterrània, amb bàsicament peix i marisc de Delta que es exponent en una vitrina a l’entrada de l’establiment. El propietari, Àngel Llasera Ramos, dirigeix la sala i té cura de la cellers que té unes 50 referències de vins i 8 varietats de caves. Tota una referència al Baix Ebre per degustar, com el seu nom indica, arrossos (5 varietats) i productes de la mar i de la terra, destacant els peixos de llotja, rèmol, llobarro … i marisc com ostres, cloïsses, navalles, llagostins, etc., els talls de carn, com la costella de vedella o la costella Angus. Igualment incorpora un gest de complicitat a la cuina oriental amb el tataki de tonyina vermella macerat en mirim, salsa de soja i amanida de wakame.
Especialitats de la casa
– Calamar de potera a la planxa i salsa freixura, 12,00 €
-Terrina de foie i “cecina” de Lleó, 20,00 €
-Arròs de molls i mussolina de llimona, 15,00 €
-Orada a la brasa (per compartir), 30,00 €
-Filet de vaca a la brasa, 23,00 €
-Maduixots amb gelat de mascarpone i “crumble” de fruits vermells, 6,00 €