Des de l’any 1972, la família Gispert ofereix el restaurant del seu hotel, que porta el mateix nom, una cuina mediterrània elaborada per la xef Carme Ciurana i protagonitzada pel producte fresc de temporada i proximitat. Així, per exemple, els peixos i marisc, com la gamba, són de la llotja de Palamós i les carnes y la vedella de Girona. La decoració del menjador, situat a la planta baixa de l’hotel, és rústica i en la carta de vins figuren unes 32 referències de vins i caves principalment de la DO Empordà. El servei és familiar i amable. A l’estiu la terrassa és molt agradable per als menjars i sopars.
Especialitats de la casa
– Amanida de bacallà, tomàquet i romesco: 12,00 €
– Filet de llenguado farcit de rap i gambes: 24,00 €
– Paella marinera: 15,00 €
– Gambes de Palamós: S/M
– Pastissos de la casa: 4,00 €
– :
– Menú: 23,40 €
– :
– Vi de la Casa: Sumarroca (DO Penedès), 17,00 €