Com és habitual, en els Paradores de Turisme es troba sempre una bona cuina tradicional, arrelada en la tradició culinària de la comarca. El xef Isaac Calvo ens ofereix excel·lents plats tradicionals de la regió que satisfan els molts comensals que passen pel restaurant del Parador. El menjador és modern en quant a la decoració i al capdavant hi ha Manuel Cabrera. Té una capacitat per a 60 comensals. La carta de vins conté 22 referències.
Especialitats de la casa
– Pernil ibèric de gla: 24,00€
– Torrada d’escalivada amb anxoves: 13,00€
– Caragols a la gourmanda: 13,00 €
– Bacallà rostit amb samfaina, gratinat amb allioli de codonyat: 20,00€
– Arròs cremós de muntanya amb verdures i ceps del Pirineu: 15,50€
– Sopa de pinya i escuma de coco amb granizat de ron: 6,00€
– Menú Degustació Regional: 26,00€
– Vi de la Casa: Poesia, criança. Catalunya.