Al costat del tradicional restaurant de carretera, fundat pels pares fa més de 40 anys, els germans Aligué van obrir durant els anys vuitanta un menjador adjunt, amb entrada pròpia, en el qual ofereixen una cuina de mercat, evolutiva i moderna, a partir de les receptes de Catalunya i del País Basc, sense oblidar interessants plats de pasta italiana, que, igual que la pastisseria, s’elaboren a la casa. Bienvenido té cura dels fogons i Agustín dirigeix la sala. La carta de vins té unes 200 referències a cura de Jaume Pons. Disposa de 4 varietats de pa d’elaboració pròpia. Aquest restaurant és tota una referència gastronòmica a la comarca del Bages.
Especialitats de la casa
– Textures de carxofes amb tallarines de sípia: 18,15 €
– Lluç amb careta de porc, cebes tendres i bolet: 18,15 €
– Filet de bou amb fetge fresc: 26,95 €
– Pastís de whisky destructurat: 7,59 €
– Menú: 40,15 €
– Menú degustació: 66,00 €
– Vi de la Casa: Abadal (DO Bages), 17,00 €