Pràcticament a peu de l’antiga carretera N-340 que atravessa la població, ja quasi al final, en els baixos d’uns apartaments que gaire l’amaguen i dificulten la localització, es troba el restaurant d’Albert Guzmán, inaugurat l’any 1983, que porta el seu nom. L’establiment es composa d’una barra de bar amb taula adjunta, un menjador, de decoració minimalista i colors clars amb parets blanques i gran finestrals que li donen lluminositat, i una terrassa a l’aire lliure a la part posterior del local. La seva cuina és creativa i saborosa, potent, intensa i, sobretot, molt treballada. A partir dels productes originaris de la comarca i del Delta de l’Ebre, on predomina l’arròs i els mariscs i crustacis, a més de varietats molt típiques de peixos com l’anguila, l’Albert ofereix uns plats que, sense renunciar del tot a la tradició local marinera, versiona i transforma amb salses i acompanyaments que li donen colors, gustos i textures particulars amb resultats plenament positius. És una cuina diferent a la clàssica de la zona, ja que les emocions i sentiments, en definitiva, l’autoria del xef, es nota en cada presentació que arriba a la taula. L’Albert va estar en contacte amb la cuina ja des de ben petit: des dels sis anys ja corria per aquest restaurant que van fundar els seus pares i on la mare encara l’ajuda avui en dia. Amb els anys, ha sabut combinar el producte de tota la vida amb tocs innovadors. El celler té unes 60 referències.
Especialitats de la casa
– Ostra gingebre, mago festival: 3,90 €
– Foie mi-cuit amb anguila fumada, crumble i poma: 15,50 €
– Tàrtar de tonyina, fils de patata, ous de peix: 18,00 €
– Pop amb papada de porc a la brasa, patates en romer i crema pastanaga: 19,50 €
– Arròs de gamba vermella a la brasa: 22,00 €-
– Llobarro salvatge sense espines a la graella: 19,50 €
– Amanida de torró, caviar d’oli, vinagre de Menescal, sal de Delta i xoco cruixent: 6,00