Des de l’experiència del periodisme tradicional a l’actualització de les noves tecnologies i les últimes tendències.
Fèlix Llovell
Fundador
Fèlix Lluis Llovell
Director
Mery Ferret
Directora Adjunta
Helder Moya Jardim
Cap de Redacció
Marta Pérez
Cap de Redacció
Montse Jo Ubach
Redactora
Ramon Segú
Fotògraf
Berta Sendra
Col.laboradora
TESTIMONIALS
Amb 30 anys d’història, destacats mitjans i periodistes han donat testimoni de l’excel·lència i treball qualificat de la Guia Gourmand i els establiments recomanats.
“Un quart de segle amb la gastronomia de Catalunya. La Guia Gourmand, editada per dos tarragonins, treu al carrer la seva 25a edició”
Notícies TGN
“El Giorgio de Calafell, restaurant de l’any segons la Guia Gourmand 2016. L’Hostal Colomí i el celler Cesca Vicent (Priorat), altres referències de Tarragona reconegudes per la prestigiosa publicació”
Indicador
“La Guia Gourmand premia la cuina més destacada i els hotels de qualitat del territori. L’edició del 2018 va presentar-se ahir a l’Espai Prioral amb Joan Urgellès”
Diari Més
“Per a Gormands. La Guia de restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès arriba ja a la 25a edició”
Revista Cuina
“La Guia Gourmand 2018 acaba de presentar su vigesimoséptima edición. La presentación ha ido a cargo del chef Vicent Guimerà, del restaurante L’Antic Molí, d’Ulldecona”
7 Caníbales
“Presentació de la Guia Gourmand 2018. Acabada la presentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2018 atorga la Guia, per part dels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú”
Viu a Fons
“La gira de la Guia Gourmand. Cual grupo de rockeros de moda, el dúo formado por el periodista Fèlix Llovell y el fotógrafo Chinchilla, como autores de la Guia Gourmand, sigue girando por Cataluña y Andorra para presentar la nueva edición de su manual gastronómico”
Diari Tarragona
“La Guía Gourmand, con la cocina tarraconense”
Pablo Latorre, periodista - Diari Tarragona
“25 anys de la Guia Gourmand”
Helder Moya, periodista gastronòmic
“Presenten a Reus la Guía Elecció Gourmand de Catalunya 2018”
Enric Ribera, periodista i viatger
DIFUSIONS I ESDEVENIMENTS
La Guia Gourmand té diverses aparicions a la premsa tradicional (radio, TV i premsa), online i està present en destacats esdeveniments del país.
TV Tac 12, entrevista
La TV de Tarragona, Tac 12 fa ressò de les Presentacions anuals de la Guia Gourmand i de la revista Gastronomia i Turisme.
Guardonats Guia Gourmand
Presentació anual Guia Gourmand, amb establiments Guardonats, xefs reconeguts, autoritats i premsa del sector.
Radio Onda Cero, secció
El Director de la Guia Gourmand, realitza des de fa 6 anys seccions periòdiques de gastronomia a Onda Cero.
0
Anys d'edició de la Guia
0
Revistes publicades
0
Establiments qüalificats
0
Usuaris únics mensuals
0
Seguidors a xarxes socials
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Et donarem consells sobre els millors establiments del lloc on et trobes.