PALAU DEL BARÓ | Tarragona

RESTAURANT DE L'ANY 2008

PALAU DEL BARÓ | Tarragona

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Santa Anna, 3. Tarragona
43003 Tarragona.

HORARIS

De 13,15 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia, excepte a l’estiu

Des del passat 30 de març de 2017 Tarragona compte amb un restaurant que ofereix la tradicional cuina del delta de l’Ebre. Ocupa el Palau del Baró, situat al nucli antic, al carrer Santa Anna, a prop de la plaça del Forum. El palau va ser residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII, i més tard de la rica família Vives, procedent de Vila-rodona. Ho demostra la sumptuositat de les estances i la terrassa i jardí romàntic. Els menjadors de decoració clàsica estan situats al primer pis, al costat d’una bonica terrassa interior enjardinada, ideal per a les nits d’estiu. José Emilio Bertomeu, empresari, apassionat de la cuina dels seus colors, olors i sabors del Delta, sempre havia desitjat tenir un restaurant per donar a conèixer la cuina de la seva comarca, i la Maria Teresa Vidal, amb experiència en el sector de l’hosteleria, formen un tàndem perfecte per inicia aquest viatge de la restauració al trobar un local lliura a la Capital. I així, el Palau del Baró que des de fa anys venia sent restaurant, ha reobert les seves portes per oferir els plats més tradicionals del Delta. La Maria dirigeix les sales i José Emilio col·labora amb al xef, Xavier Pérez, introduint-lo en aquesta cuina mediterrània del Delta de l´Ebre. Xavier té 32 anys i va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Bilbao, especialitzant-se en cuina mediterrània i francesa. Ha treballat al País Basc i a Catalunya. El celler té una cinquantena de referències i el vi de la casa és el Crinel blanc, de la DO Tarragona, 8,50 i un Vall del Pou negre, de la DO Terra Alta. La carta compren els apartats d’especialitats del Delta, pica pica per compartir, arrossos, peixos, carns i postres. Els protagonistes principals són els productes frescos que arriben diariament del delta de l’Ebre: Musclos, ostrons, ostres, peixos, arrossos…

Especialitats de la casa

– Daus de sípia amb all i julivart: 11,00 €
– Anguila amb suc: 16,00 €
– Ostres de la badia del Fangar: 12,00 €
– Arròs Carnaroli caldós amb crac blau del Delta: 18,00 €
– Suquet de rap amb cloïsses i gambes: 19,00 €
– Menjarblanc del Delta amb canyella: 5,00 €

– Menú del Palau: 25,00 €
– Menú degustació: 45,00 €

– Vi de la Casa: DO Terra Alta, 17,00 €

Serveis

, , PLATS VEGANS / VEGETARIANS, PLATS GLUTEN FREE, TERRASSA,

PREU MITJÀ:

30,00 €

CONTACTE

977 24 14 64

Web

CAPACITAT:

80 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-13T08:17:27+02:00setembre, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments
Go to Top