NOU MODERNO | Villalba i els Arcs

NOU MODERNO | Villalba i els Arcs

QÜALIFICACIÓ: 7,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

C/ Sant Llorenç, 17.
43782 Villalba i els Arcs.

HORARIS

De 13,00 a 15,00 i de 21,00 a 22,30 hores. Tanca diumenge nit

Nou Moderno va obtenir en el 2015 el guardó en la categoria de Restaurants dels premis d’Enoturisme de Catalunya de la Generalitat, que va lliurar a les caves Codorniu, el President Artur Mas. Hereu de la llarga tradició del Bar-Restaurant Moderno (1967), el Nou Moderno neix el 2011 amb la vocació d’obrir el pot de les essències de la Terra Alta a tots els seus visitants. Fa tres generacions que es dediquen a hostatjar i donar acollida als que volen gaudir dels productes i de l’entorn d’aquesta terra, aportant l’experiència i la sapiència en l’elaboració dels plats clàssics, amb revisions actualitzades de plats elaborats amb productes autòctons i organitzant tastos i col·laborant amb la D.O., cellers i distribuïdors de forma habitual. El Nou Moderno és un lloc de repòs i de calma, així com en punt de partida de múltiples activitats que es poden desenvolupar en l’entorn gairebé verge que l’envolta. I és el germà petit del Bar Moderno, local inaugurat pels avis Jepo i Roseta, ja fa gairebé 50 anys. La Rosa Vallestí, la néta de la Roseta, juntament amb la Teresa Vandellòs, la seva mare, són les cuineres de nostra casa. La Teresa aporta l’experiència i la sapiència en l’elaboració dels plats clàssics de la Terra Alta, exemples en són la truita en suc, la clotxa o el fricandó de vedella, recepta original de la iaia. La Rosa dóna una guspira d’innovació a la nostra carta, amb revisions actualitzades de plats elaborats amb productes autòctons, cuina amb tocs de fusió i menús de tast maridats amb vins de la Terra Alta. Plats divertits i a la vegada honestos i respectuosos amb el producte i el medi en què s’han cultivat. El seu germà, Josep M. té cura de la sala i del celler, amb unes 200 referències. El vi, element essencial de la cultura i del desenvolupament socioeconòmic de la comarca, també és un producte estrella de la casa. Com a família d’arrel pagesa defensen la presència dels vins del poble i de la D.O. que l’empara.

Especialitats de la casa

– Braó de xai cuit a baixa temperatura, amb herbes aromàtiques daus de préssec caramel·litzat: 13,50 €
– Galta de porc ibèric a les herbes, daus de taronja i nyoquis de patata perfumada: 13,50 €
– Bacallà confitat amb magrana i all-i-oli de me: 13,00 €
– Fricandó amb làmines de xampinyó i xips de vegetal: 8,00 €
– :
– Gelat de xocolata, formatge fresc i oli arbequí: 4,90 €

– Menú: 12,00 €
– Menú degustació: 35,00 €

– Vi de la Casa: La Moderna (vinyes pròpies de Moranillo), 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 43 80 12 i 977 43 82 04

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDDINERS CLUB

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:24:54+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top