NOU MODERNO | Villalba i els Arcs

QÜALIFICACIÓ: 7,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional, de temporada

ADREÇA

C/ Sant Llorenç, 17.
43782 Villalba i els Arcs.

HORARIS

De 13,00 a 15,00 i de 21,00 a 22,30 hores. Tanca diumenge nit

Nou Moderno va obtenir en el 2015 el guardó en la categoria de Restaurants dels premis d’Enoturisme de Catalunya de la Generalitat, Hereu de la llarga tradició del Bar-Restaurant Moderno (1967), el Nou Moderno neix el 2011 amb la vocació d’obrir el pot de les essències de la Terra Alta a tots els seus visitants. Fa tres generacions que es dediquen a hostatjar i donar acollida als que volen gaudir dels productes i de l’entorn d’aquesta terra, aportant l’experiència i la sapiència en l’elaboració dels plats clàssics, amb revisions actualitzades de plats elaborats amb productes autòctons i organitzant tastos i col·laborant amb la D.O., cellers i distribuïdors de forma habitual. El Nou Moderno és un lloc de repòs i de calma, així com en punt de partida de múltiples activitats que es poden desenvolupar en l’entorn gairebé verge que l’envolta. I és el germà petit del Bar Moderno, local inaugurat pels avis Jepo i Roseta, ja fa gairebé 50 anys. La Rosa Vallestí, la néta de la Roseta, juntament amb la Teresa Vandellòs, la seva mare, són les cuineres de nostra casa. La Teresa aporta l’experiència i la sapiència en l’elaboració dels plats clàssics de la Terra Alta, exemples en són la truita en suc, la clotxa o el fricandó de vedella, recepta original de la iaia. La Rosa dóna una guspira d’innovació a la nostra carta, amb revisions actualitzades de plats elaborats amb productes autòctons, cuina amb tocs de fusió i menús de tast maridats amb vins de la Terra Alta. Plats divertits i a la vegada honestos i respectuosos amb el producte i el medi en què s’han cultivat. El seu germà, Josep M. té cura de la sala i del celler, amb unes 200 referències. El vi, element essencial de la cultura i del desenvolupament socioeconòmic de la comarca, també és un producte estrella de la casa. Com a família d’arrel pagesa defensen la presència dels vins del poble i de la D.O. que l’empara.

Especialitats de la casa

– Ravioli d’esqueixada de bacallà: 8,50 €
– Confit d’ànec al perfum de taronja: 10,00 €
– Llom de bacallà confitat, espàrrecs verds temporats i magrana 12,00 €
– Fricandó amb làmines de xampinyó: 7,00 €
– Melós de corder amb patata farcida del rostit: 12,00 €

– Menú: 15,00 €
– Menú Caps de Setmana: 18,00 €

– Menú Capsa de Tastets: 25,00 €
– Menú Plegant Olives: 40,00 €

– Vi de la Casa: La Moderna blanc i negre D.O Terra Alta. (vinyes pròpies de Moranillo), 12,00 €

Serveis

Aire condicionat. Hotel.

PREU MITJÀ:

20,00/30,00 €

CONTACTE

977 43 80 12 i 977 43 82 04

Web

CAPACITAT:

60 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDDINERS CLUB

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2021-09-07T11:20:11+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top