MORAIMA | Cambrils

MORAIMA | Cambrils

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Av. Països Catalans, 1 Cambrils
43850 Cambrils.

HORARIS

De 13,00 a 20,00 i de 20,00 a 23,00. No tanca

El restaurant Moraima, de Cambrils ha reobert les seves portes, després d’uns mesos de tancament i d’un canvi de propietat. Amb la il·lusió i entusiasme que els caracteritza, Emiliano i la seva esposa Isabel han comprat l’establimenten verano de 2018, sumant-se als que ja tenen Puerto Madero i Al Lamborghini. A l’esquerra, en aquesta nova etapa, han situat la cafeteria bar “Bread & Fast” que en qualsevol hora del dia ofereix servei de tapes i pizzas. A la dreta queda el restaurant que gaudeix d’una decoració preciosa, de luxe, amb grans quadres avantguardistes, vistoses i grans llums i el contrasts del blanc i gris en les parets, combinant amb la fusta clara. El personal el constitueix un equip jove però professional. A la cuina, com a xef retrobem a l’italià Alex Vitali, format a la Toscana i que malgrat només els seus 28 anys, ha estat 7 anys a Londres i ja en la Costa Daurada ha treballat en la cuina del restaurant L’Original (Cambrils). L’oferta culinària és molt amplia, recull el millors plats del Puerto Madero i de Al Lanborghini, en la línia de cuina italiana i argentina, sense oblidar l’oriental, en format capaccios, tatakis i tartars. El resultat és totalment positiu, amb producte, elaboració i presentacions. La carta comprem els apartats entrants calents, entrants, freds, tartars, tatakis, carpaccios, pastes, risottos, carns i postres, a més de la carta infantil. El celler té més d’una quarantena de vins nacionals i internacionals.

Especialitats de la casa

– Croquetes a la italiana, tartar de tonyina:
– Carpaccio de carabinieri; carpaccio de vedella amb gelat de parmesà:
– Pota de pop amb allioli, risotto a la milanesa amb ossobuco de vedella; panzerotto de llamàntol:
– Risotto a la milanesa amb ossobuco de vedella:
– Panzerotto de llamàntol; filet black Angus amb foie i tomàquet al forn:
– Iogurt amb fruites del bosc i xocolata blanca:

– Menú Moraima: 23,50 €
– Menú “Chuletón”: 35,00 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 792 821

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:26:17+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top