MINI & TRAVEL ROOM, DE JOSEP MORENO / Salou

QÜALIFICACIÓ: 9,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Creativa, d’auto

ADREÇA

Carrer Llevant, 5 (438540) Salou

HORARIS

De 13,00 a 14,00 i de 20,30 a 23,00.

Un cop més, el xef Josep Moreno, amb estrella Michelin (Deliranto), ens sorprèn espectacularment deixant-nos bocabadats, amb un singularíssim nou mini restaurant: Mind & Travel Room, entre el Cook and Travel i el Deliranto, obert aquest any 2021, en el qual ofereix una experiència única. Només 2 taules aïllades per a 4 o 6 comensals cadascú per viure una nova experiència audiovisual i gastronòmica única i aluciant. S’apaguen els llums i la taula cobra vida: so i imatges envaeixen el fosc habitacle i comença el festival gastronòmic al·lucinant en el qual sabors, textures i gustos, occidentals i orientals sense oblidar Sud-amèrica combina amb els mil i un colors musicalment coordinats. Pep Moreno presenta i explica cada servei que en total són 9, tant en el context en què es mouen com en el contingut i elaboració de cada plat que poden variar diàriament en aquesta sorprenent experiència gastronòmica audiovisual. Un menú que no s’oblida, cal se suma l’ambient recreat i el servei personalitzat ofert: Comencem amb l’aperitiu de Sancho i En un lloc de la Mancha. Segueix Dies de pícnic; Ens anem a bosc; Llacuna de Nenúfars, Solcant el mar i L’època renaixentista i l’art. Finalitzem amb “Abrásame” i Els planetes. Tot això regat amb un bon Ribeiro. La imaginació i creativitat de l’xef no té límits i en els ingredients no falten ostres, pop, caviar, gaspatxo, suflé, biquini, ceviche, vieires, carpaccio, arròs, ternasco, etc. Senzillament al·lucinant l’experiència audiovisual i culinària d’aquest nou projecte d’alta gastronomia, pels millors paladars gormand; el preu és de 150 € per persona per a taules de 2 i 120 € per persona per més de 3 comensals. L’accés és per l’hotel Regente Aragón, i se situa a la fi de l’hall a la dreta.

Especialitats de la casa

– El gaspatxo amb anguila fumada i la seva incògnita
– Bola de “choux” de parmesà amb caviar Calvissius
– Suflé de rossinyols
– Risotto de múrgoles
– Ceviche de Corina i aire de llimona verda
– Ostra en tempura amb salsa tàrtara
– Vieires Miró
– Pop Picasso
– Bistec tàrtar amb foie
– Lletó a baixa temperatura en brasa
– Ninyoyaki de xocolata i vainilla

– Menú: 150 € per persona per a taules de 2 i 120 € per persona per més de 3 comensals.

Serveis

Aparcament.

PREU MITJÀ:

150,00 €

CONTACTE

977 35 07 07

[email protected]

www.restaurantcookandtravel.com

CAPACITAT:

12 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2021-09-04T18:39:23+02:00maig, 2021|Restaurants|0 Comments
Go to Top