MÉS QUE TAPES | Reus

MÉS QUE TAPES | Reus

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Carrer Santa Anna 20. Reus
43201 Reus, Girona.

HORARIS

Horaris: Dilluns de 20.00 a 23.00; de dimarts a dijous de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 23.00; divendres i dissabte de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 0.00. Tanca: Diumenge

PREU MITJÀ:

30,00 €

CONTACTE

CAPACITAT:

30 comensals

ACCEPTEN:

sisisisi

Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el “Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciutat i les ganes de formar part d’una “Innovació Gastronòmica” a les comarques tarragonines, la segona obertura va arribar 6 anys després, el 2011, amb el restaurant “Més Que Tapes”, els dos a molt pocs minuts de la Plaça Mercadal. En Marc i en Roger han fet de la gastronomia la seva forma de vida, l’estimen, la viuen, la coneixen, la investiguen i la modifiquen, per tal de crear els seus plats; mantenint una ment oberta sobre els ingredients i les diferents novetats culinàries. Fora de qualsevol mena d’etiqueta volen donar un pas endavant amb una cuina de qualitat. En la seva constant evolució dins el món gastronòmic, participen de forma molt activa, treballant amb innovacions i tècniques culinàries, assistint a diversos esdeveniments culinaris. L’equip de cuina utilitza tècniques tradicionals combinades amb d’altres més alternatives i nous mètodes. Fans del Slow Cook i de la cuina a Baixa Temperatura s’inspiren en la cuina local, aprofitant que la zona del Baix Camp ofereix una amplíssima quantitat de productes de gran qualitat. Formes de cocció, història i productes nacionals i internacionals juguen un paper molt important dins la seva filosofia gastronòmica; a la que diàriament adjunten nous plats fora de carta. Amants del producte de proximitat i km 0, però on els gustos i ingredients internacionals comparteixen protagonisme en un mateix plat, sigui a la salsa, com acompanyament o en el producte principal d’aquest. El fil conductor de la seva cuina és la brasa. Des d’una bona carn i un bon peix fins a infinitat de vegetals, que en passar per aquest tipus de cocció incorporen un nou sentit al producte i al plat. La carta es divideix en aquestes seccions: amanides i freds, per unitats, tradició, clàssics remasteritzats i per carnívors.

– Ostra amb granissat de mar i te matcha 5,20 €
– Tàrtar de sardina 10,00 €
– Mar i muntanya de tonyina Balfegó i shiitakes 15,90 €
– Caneló XL de cua de vedella amb mole 14,50 €
– daus de Wagyu a la brasa amb el nostre teriyaki 20,90 €
– Pastís de formatge de Payoyo 5,90 €
– Menú migdia, de dimarts a divendres,: 15,50 €
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 19-gen.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:27:34+01:00January, 2020|Restaurants|0 Comments