LHARDY | Madrid

LHARDY | Madrid

QÜALIFICACIÓ: 9,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Clàssica

ADREÇA

Carrera de San Jerónimo, 8.
28014 Madrid.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge i festius nit

Cita gastronòmica obligada a la capital, tant pels seus àpats com pel seu preciós marc. La seva història té més d’un segle i mig (180 anys), perquè va néixer el 1839. És tota una institució al costat de la Puerta del Sol. Pels seus majestuosos menjadors (el principal d’estil “isabelino”) ha passat “tot Madrid” de l’últim segle. Pérez Galdós va dir. “que va ser el primer en les arts de menjar fi”. El dirigeix Daniel Marugán Novo, fill de la copropietària, Milagros Novo. El xef és Ricardo Quintana, que realitza la cuina tradicional de la vila, amb total encert junt amb Antonio Sala. Celebra interessants sopars isabelins. La sala la dirigeixen Javier Blazquez y Pedro Sánchez, que alhora exerceixen les funcions de sommeliers del celler amb unes 100 referències. Totes les postres són artesanes, fetes a l’obrador de pastisseria. Als baixos del restaurant, situats al primer pis hi ha la famosa tenda gastronòmica, on és pot prendre el consomé. Tenen obert un lloc de venda al Mercat de Sant Miguel amb els seus millors productes. També tenen servei a domicili. Especialitats i preus: “Cocido madrileño Lhardy en dos vuelcos” (disponible sempre al migdia i previ encàrrec per al servei de sopars), 36,50; xipirons en la seva tinta, arròs pilaff, 27,00; llom de cérvol glassejat amb reducció del seu fons obscur al Bandeira, confit de pera Williams, terra de pistatxo, 29,00; perdiu escabetxada Lhardi, 31,50; “callos a la madrileña”, 26,00; souflé sorpresa Lhardy amb gelat amb cobertura de merengue gratinat al forn, 13,00; pastisseria sortida, 9,00. Vi de la casa: Martínez Lacuesta, 20,00.

Especialitats de la casa

– Cocido madreileno Lhardy en dos vuelcos: 36,50 €
– Xipirons en la seva tinta, arròs pilaff: 27,00 €
– “callos” a la madrileña: 26,00 €
– Perdiu escabetxada Lhardy: 31,50 €
– llom de cèrvol glassejat amb reducció del seu fons obscur al Bandeira: 29,00 €
– Souflé sorpresa Lhardu amb gelat amb cobertura de merengue gratinat al forn: 13,00 €

– Menú degustació: 48,00 €
– :

– Vi de la Casa: Martínez Lacuesta, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

91 521 33 85 – 91 522 22 07

Web

CAPACITAT:

130 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESSDINERS CLUB

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-09-12T14:30:54+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top