QÜALIFICACIÓ: 7,75
TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA
Plaça Coprínceps, 5
AD700 Escaldes-Engordany.
HORARIS
De 13,00 a 15,00 i de 20,00 a 22,30. No tanca
Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb entrada independent de l’hotel. Ofereix una línia de cuina tradicional creativa i de temporada, dirigida per un equip jove i dinàmic. Alex Prats dirigeix el menjador que té un estil decoratiu tradicional i una capacitat per a uns 60 comensals. La carta de vins conté unes 40 referències de vins i caves. Té una varietat de 3 pans d’elaboració pròpia. A destacar de la carta el Menú “Entrecôte RocBlanc”, que ofereix un gustós entrecot de bou a la graella amb la salsa secreta del xef, acompanyat de cruixents patates fregides i amanida de nous, pa d’all i vinagreta francesa, més pa, postres i !/4 de vi de la casa o cervesa, 33,00. Especialitats i preus: ventresca de tonyina amb tomàquet Montserrat i ceba de Figueres, 11,50; tàrtar de tonyina vermella amb alvocat i especies, 19,50; pop a la planxa amb escuma de patata, 19,75; bacallà confitat amb arròs de musclos i menta, 16,75; carré de xai a la salsa de romaní, 18,50; arròs de llamàntol, 19,50; foie mi-cuit amb confitura de ceba i poma osmotitzada, 18,50; magret d’ànec a la graella, 16,00. Vins de la casa: Negre Mil Flores, D.O. Rioja, 13,50; blanc, Marqués de Sarasate, D.O. Navarra, 13,50.
Especialitats de la casa
– Tàrtar de tonyina vermella amb alvocat i especies: 19,50 €
– Pop a la planxa amb escuma de patata: 19,75 €
– Bacallà confitat amb arròs de musclos i menta: 16,75 €
– Carré de xai a la salsa de romaní: 18,50 €
– Arròs de llamàntol: 14,90 €
– Tatin de poma, amb gelat de vainilla: 7,50 €
– Vi de la Casa: DO Rioja.
Serveis
Aire condicionat. Terrassa. Adaptat a discapacitats. Plats vegans, vegetarians i sense gluten. Accepta mascotes. Menjadors privats.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.