LE GRAND VEFOUR | París

LE GRAND VEFOUR | París

QÜALIFICACIÓ: 9,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

17, rue de Beaujolais. 75001
75001 París, Paris.

HORARIS

De 12,30 a 13,30 i de 20,00 a 21,30. Tanca dissabte, diumenge i agost

Restaurants_LE GRAND VEFOUR _Paris

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

20 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDDINERS CLUBAMERICAN EXPRESS

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impressiona, ja que durant l’estada és com tocar el cel culinari de la capital francesa. Situat al Palais Royal des de 1784 (inicialment Cafè de Chartres), és un dels més bells restaurants de París, per la seva magnífica decoració del segle XVIII, un monument històric. També la seva cuina, a càrrec del xef, Guy Martin, és tota una delícia; sap realitzar elaboracions culinàries antològiques i això ha fet que en els últims anys ostenti la màxima qualificació de la guia Michelin: 3 estrelles. Dirigeix la sala Christian David i del importantíssim celler, amb més de 850 referències, s’encarrega el sommelier Patrick Tamisier. El comensal pot seure al mateix lloc que ho van fer grans i importants personatges històrics de França, com Bonaparte i Josefina, Lamartine, Diderot, Víctor Hugo, Balzac, Colette, etc. Com diu la guia Relais & Chateaux, a la qual pertany Grand Véfour, Guy Martin fa una cuina en què cada plat és un quadre de mestre, en què els sabors del món es reunissin al voltant de les seves creacions aèries, la pintura és la seva principal inspiració. Certament l’establiment és el lloc gastronòmic de la vida política, artística i literària de París des de fa més de 200 anys.

– Parmentier de queue de boeuf aux truffes 92,00 €
– Pigeon Prince Rainier III 105,00 €
– Raviolis de foie gras, crème foisonnée truffée 94,00 €
– Palet noisette te chocolat ave lait, hielo ave caramelo brun te prise de sel de Guérande 34,00 €
– Crème brûlée aux artichauts, légumes peladillas, sorbetes amandesamères 34,00 €
– Menú Migdia: 96,00 €
– Menú “Plaisir”: 282,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 03-jul.-16

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:13:58+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments