LA CALÈNDULA (HOTEL GASTRONÒMIC DEL TEATRE) | Regencós

LA CALÈNDULA (HOTEL GASTRONÒMIC DEL TEATRE) | Regencós

QÜALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

C/ Nou, 2 Regencós
17214 Regencós, Girona.

HORARIS

De 13,00 a 15:30 i de 20 a 22:30 hores. Tancament: temporada baixa obert divendres a diumenge i temporada alta cada dia obert. Tancament anual: de Nadal a Setmana Santa

Restaurants_LA CALÈNDULA (HOTEL GASTRONÒMIC DEL TEATRE) _Girona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Ubicat a l’antic teatre del poble medieval de Regencós (entre Begur i Pals), units a l’Hotel del Teatre, la xef biodinàmica Iolanda Bustos i el seu equip interpreten a la cuina el millor producte de la zona amb creativitat i distinció utilitzant herbes, flors, arrels i fruits silvestres que la xef recol·lecta i cultiva, per poder oferir un paisatge a cada plat. Iolanda es una cuinera de terrer, empordanesa de naixement, compromesa amb el medi ambient, crea plats que conecten tradició amb vanguardia, barreja art i naturalesa redescobrint el valor del paisatge i la riquesa de la materia primera de la zona; La seva missió és que las persones estimin la natura, a través del su sabor. Ofereix cuina naturista i d’autor mediterrània. El restaurant acull una gran vinoteca amb presència d’una acurada selecció de vins locals i del país, unes 120 referències, ocupant un lloc privilegiat sobre l’escenari del teatre, en representació del rei Baco, rei romà del vi i del teatre. L’estudi d’interiorisme TresTrastos va fer la reforma del Teatre per adaptar-lo al restaurant, que va inaugurar-se l’any 2015 (abans la Iolanda el va tenir 6 anys a Girona) en un ambient relaxat, còmode y elegant. Amb el bon temps es pot gaudir de dinars i sopars al jardí, envoltat de plantes i flors amenitzat per la simfonía d’ocells. Dirigeixen el menjador, amb una capacitat per a uns 60 comensals, Salvador Casaseca, que també assumeix la funció de sumiller, i Carlos Arribas.

– Crema de “ajoblanco” amb anguila fumada, fonoll i raïms 14,00 €
– Mesclum de flors i fulles silvestres amb tòfona i escates de formatge madurat 19,00 €
– Porcell ibèric amb compotes de albericoque i pruna amb flors de sàlvia 33,00 €
– Suprema de peix amb blat marí i herbes “halofilas” 32,00 €
– Tonyina a la flama amb vellut d’albergínies, “capuchinas” i alfàbrega 27,00 €
– textures dolces florals 13,00 €
– D.O Empordà.
– Menú degustació: 68,00 €
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 20-oct.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:29:54+01:00gener, 2020|Restaurants|0 Comments