HABITUAL BY RICARD CAMARENA | Valencia

HABITUAL BY RICARD CAMARENA | Valencia

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

C / Jorge Juan, 19 46004 València
46004 Valencia, Valencia.

HORARIS

De 13.30 a 15.30 i de 20.30 a 23.00 hores. No tanca excepte el dia de Nadal i dia d’any nou

Restaurants_HABITUAL BY RICARD CAMARENA _Valencia

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

CERRADO POR REFORMAS. El restaurant més recent del Grup de Ricard Camarena va obrir el 2015 i se situa en el centre de la capital, concretament als baixos del singular i bell espai gastronòmic del Mercat de Colón, amb una decoració minimalista i una capacitat per fins a 120 comensals. El seu nom respon a Habitual i ofereix una cuina de línia mediterrània que realitza als fogons el xef Diego López. També respon al nom de Cuina confortable en què les verdures tenen un gran protagonisme. La gran majoria dels productes que es cuinen procedeixen dels voltants per què el restaurant apel·la a la memòria i es basa en receptes tradicionals per recuperar sabors que s’han revisat i actualitzat per l’equip de Ricard Camarena. Habitual és la seva visió de la Mediterrània. Pels milers de forats de la seva pell es colen centelleigs gastronòmics de les costes italianes, de les illes, de la Provença francesa, i influències culinàries des de Girona fins a Tarifa. La sala la dirigeix Alba Serrano, sota la coordinació de Juanma Llorens. El celler té unes 40 referències. La cuina de Ricard Camarena ve marcada pels productes de proximitat que li ofereixen el seu rebost: el mar i l’horta. El cuiner té una relació molt especial amb agricultors de València que conreen per a ell, en exclusiva, les verdures i hortalisses que posteriorment cuina als seus restaurants. La seva proposta gastronòmica es caracteritza pel sabor i per la temporalitat del producte.

– Mozzarella farcida de esgarraet gratinada 4,50 €
– arròs melós de tonyina, pebrots rostits i pinyons 15,50 €
– Brioix rostit i amarat amb bescuit glacé de llet merengada 13,20 €
– Carrot cake “habitual” 7,50 €
– Flam de tres llets, nata muntada i nous caramel·litzades 7,80 €
– Menú: 17,50 €
– Menú degustació: 28,50 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 31-ag.-16

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:27:50+01:00gener, 2020|Restaurants|0 Comments