HABITUAL BY RICARD CAMARENA | Valencia

HABITUAL BY RICARD CAMARENA | Valencia

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

C / Jorge Juan, 19 46004 València
46004 Valencia.

HORARIS

De 13.30 a 15.30 i de 20.30 a 23.00 hores. No tanca excepte el dia de Nadal i dia d’any nou

CERRADO POR REFORMAS. El restaurant més recent del Grup de Ricard Camarena va obrir el 2015 i se situa en el centre de la capital, concretament als baixos del singular i bell espai gastronòmic del Mercat de Colón, amb una decoració minimalista i una capacitat per fins a 120 comensals. El seu nom respon a Habitual i ofereix una cuina de línia mediterrània que realitza als fogons el xef Diego López. També respon al nom de Cuina confortable en què les verdures tenen un gran protagonisme. La gran majoria dels productes que es cuinen procedeixen dels voltants per què el restaurant apel·la a la memòria i es basa en receptes tradicionals per recuperar sabors que s’han revisat i actualitzat per l’equip de Ricard Camarena. Habitual és la seva visió de la Mediterrània. Pels milers de forats de la seva pell es colen centelleigs gastronòmics de les costes italianes, de les illes, de la Provença francesa, i influències culinàries des de Girona fins a Tarifa. La sala la dirigeix Alba Serrano, sota la coordinació de Juanma Llorens. El celler té unes 40 referències. La cuina de Ricard Camarena ve marcada pels productes de proximitat que li ofereixen el seu rebost: el mar i l’horta. El cuiner té una relació molt especial amb agricultors de València que conreen per a ell, en exclusiva, les verdures i hortalisses que posteriorment cuina als seus restaurants. La seva proposta gastronòmica es caracteritza pel sabor i per la temporalitat del producte.

Especialitats de la casa

– Mozzarella farcida de esgarraet gratinada: 4,50 €
– arròs melós de tonyina, pebrots rostits i pinyons: 15,50 €
– Brioix rostit i amarat amb bescuit glacé de llet merengada: 13,20 €
– Carrot cake “habitual”: 7,50 €
– Flam de tres llets, nata muntada i nous caramel·litzades: 7,80 €
– :

– Menú: 17,50 €
– Menú degustació: 28,50 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

96 3445631

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:31:56+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top