EL VISCO | Fuentespalda

EL VISCO | Fuentespalda

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Ptda La Torre del Visco s/n Fuentespalda
44587 Fuentespalda.

HORARIS

De 13.30 a 15.00 i de 20.00 a 22.00 hores. Reserva prèvia. Tancament setmanal: migdies de dilluns a dimecres inclosos. Tancament anual: 6 de gener al 11 de febrer.

Una altra de les grans virtuts de l’Hotel La Torre del Visco, propietat de Jemma Markham, és el seu restaurant gastronòmic denominat El Visco, que ofereix cuina de proximitat i temporada actualitzada, basada en els productes de la pròpia finca ecològica de l’establiment i del Matarranya. Al capdavant dels fogons hi ha el jove xef Rubén Catalan, nascut a Maella, amb experiència en establiments com Michelle Guerard, Akelarre, La Terrassa del Casino Madrid, etc., i designat Millor Cuiner Jove d’Aragó l’any 2013 i Millor Cuiner d’Aragó, el 2014. El restaurant ocupa un bell emplaçament en un antic paller i quadra annex a la torre medieval que es va reformar el 1999, creant un porxo amb columnes massisses de pedra de la zona i grans finestrals donant al pati amb estany i jardins arbrats. El menjador té una decoració elegant, amb estovalles de lli, coberteria de plata, espelmes, flors fresques i quadres originals de la col·lecció privada de la propietària. Sota la direcció de Margarita Cros, té una capacitat per a uns 55 comensals. També es serveixen els sopars a les àmplies terrasses a l’estiu sota les estrelles amb programa de concerts i sopars a 4 mans, tallers de cuina i altres activitats gastronòmiques. El celler disposa d’un centenar de referències i cada nit es recomana un vi per acompanyar un menú dissenyat amb els productes del dia.

Especialitats de la casa

– L’hort del Visco, una selecció de les millors verdures del dia del nostre hort i hivernacle acompanyat d’un brou de fulles tendres i herbes:
– “Lleiteroles”, escamarlans i carxofes, un mar i muntanya, lletons de xai a la brasa, saltejat d’escamarlans i carxofes:
– Terrina del Visco, a la manera de “paté de campagne”, elaborada amb carn i caça de proximitat, acompanyada de codony casolà i encenalls de formatge Hontanar:
– Xai raça Maellana, llom de xai a la graella, nyàmeres rostides, aroma de regalèssia i fonoll:
– Vedella ecològica del Maestrat, peça de vedella de transhumància, guarnició de bledes i espàrrecs:
– Taula de formatges artesanals de Terol:

– Menú Tastavins: 55,00 €
– Menú degustació: 75,00 €

Serveis

Aire condicionat. Aparcament.

PREU MITJÀ:

CONTACTE

978 769 015/56

Web

CAPACITAT:

40 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-12-22T11:15:29+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top