EL NACIONAL (LA LLOTJA) | Barcelona

EL NACIONAL (LA LLOTJA) | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Passeig de Gràcia 24 bis
08007 Barcelona, Barcelona.

HORARIS

Obert des de les 12 del migdia fins a les dues de la matinada tots els dies de l’any

Restaurants_EL NACIONAL (LA LLOTJA) _Barcelona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

El Nacional és el primer restaurant de Barcelona amb diferents espais on poder gaudir de receptes tradicionals de la Península, elaborades amb productes de gran qualitat i en un ambient singular. Situat en ple Passeig de Gràcia, és un reflex de la vida social i cultural de ciutat. Inaugurate a l’octubre del 2014, representa un concepte gastronòmic innovador que és un autèntic referent de noves tendències gastronòmiques. Disposa de 4 espais, 5 barres especialitzades en cervesa, vi, ostres, còctels i gelats i mil formes d’alimentar l’ànima. Un restaurant de carn, un restaurant de peix, un restaurant de tapes i arrossos i un restaurant ràpid delicatessen. Quatre espais diferenciats que es complementen amb barres especialitzades en cervesa, vi i còctels, que fan de El Nacional un restaurant de moda a Barcelona on submergir-se en la vida local de la ciutat. En definitiva, un multi-espai gastronòmic que asesora gastronòmicament el prestigiós xef Carles Teixidor (abans Via Veneto) on cadascuna de les zones posseeix un atractiu singular. La Braseria ofereix carn de bou, de vaca i de vedella de les millors races. La Llotja ofereix peix i marisc. En la Barra d’ostres, podem degustar-les procedents de Galícia i del sud de França. En la Barra de vins i embotits trobem el pernil ibèric de gla i els formatges. I en la Barra de cerveses i conserves, l’Estrella Damm. El Nacional ocupa un antic pàrquing situat en un passatge privat entre Passeig de Gràcia i Pau Claris en el qual s’han invertit 8 milions d’euros en els 2.600 metres quadrats que ocupa, dedicats als productes frescos i la cuina nacional. La idea va sorgir de l’empresari Lluís Canadell, impulsor del Boca Grande, inspirant-se en el mercat madrileny de San Miguel. En la cerca de socis inversors, el grup immobiliari i hoteler Subirats Bureau va decidir fer-se amb un 75% del negoci. L’interiorista Lázaro Rosa Violán va ser l’encarregat de transformar la gran nau inspirant-se en la Barcelona dels anys 30 i 40. El local té una capacitat per a un total de 690 clients.

– Tàrtar de tonyina, ceba morada i avellanes 22,00 €
– Anxoves de l’Escala o del Cantàbric 16.00
– Orada a la sal de l’escuma del mar de Formentera.(2 persones) 44,00 €
– Gambes a la sal d’algues del Sud
– Llobarro al vapor amb verdures i patata 24,00 €
– Selecció de postres 12,00 €
– :
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 10-ag.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:15:23+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments