EL MOLÍ DELS AVIS | L’Ametlla de Mar

EL MOLÍ DELS AVIS | L’Ametlla de Mar

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Andreu Llambrich, 74
43860 L’Ametlla de Mar.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimecres i de l’1 de novembre a 13 de gener

La Rosalia Consarnau va obrir per primera vegada, fa més de 50 anys, les portes d’un restaurant acollidor, hospitalari i sobretot familiar, situat al nucli antic de la marinera població de l’Ametlla de Mar. Ocupava un molí d’oli del segle XIX. 35 anys després aquesta bona cuinera es va jubilar i passà el negoci al seu fill, Josep Margalef, i a la seva nora, Joana Martí. La nova generació reforma el local, l’adequa a les noves tecnologies i normatives vigents, però conserva les peces originals, com la premsa, la pedra del molí, les corretges, el motor, l’estil rústic amb les parets de pedra originals, les bigues de fusta, la xemeneia… L’estiu del 2006 la jove parella reobre el nou Molí dels Avis (l’any passat van celebrar el 10 aniversari). Josep Margalef té una formació que neix de les classes rebudes de la seva mare, cuinera durant 10 anys a Suïssa i tota la vida al restaurant familiar El Molí. La seva cuina arranca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns… La influència de la cuina suïssa predomina en els seus plats, i es mostra en les presentacions i acompanyaments de salses. També coneix tècniques revolucionàries i comença a despuntar en el vessant japonès, amb una fusió entre la cuina oriental i la de casa nostra. La Joana atén amb diligència i simpatia l’agradable menjador i també té cura del celler, on hi ha 31 referències de vins, 7 de cavas i 2 champagnes, sobretot de les comarques tarragonines. Té 3 varietats de pa d’elaboració artesanal. El Ministeri de Turisme li ha atorgat el Certificat de Qualitat Turística de la zona de les Terres de l’Ebre. Tenen un Menú monogràfic sobre la Tonyina Vermella del Mediterràni del Grup Balfego, on el comensal pot degustar diverses parts de la Tonyina en diverses modalitats de cocció: Tàrtar, Sashimi i Tataky. Els han atorgat el Premi Gastronia 2010, a través de l’Associació de Gourmets de la província de Tarragona. Tot un referent gastronòmic al sud de les comarcars tarragonines.

Especialitats de la casa

– Musclos a l’estil Rosalia amb la salsa secreta de la família des de l’any 1970: 14,00 €
– Ostres del Delta servides al natura: unitat 2,50
– Marmitako a l’estil Hondarrabia: 25,00 €
– Llenguado a la meuniere: 21,50 €
– Arròs melós de rap amb llagostins i cloïsses: 22,75 €
– Pastís de formatge artesana: 6,75 €

– Menú curt de tonyina roja: 60,00 €
– Menú llarg de tonyina roja: 80,00 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 45 64 04

Web

CAPACITAT:

63 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:27:59+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top