EL MOLÍ DELS AVIS | L’Ametlla de Mar

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Andreu Llambrich, 74
43860 L’Ametlla de Mar.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimecres i de l’1 de novembre a 13 de gener

Cuina del restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, arranca de la cuina catalana mediterrània: arrossos, peixos, carns i incorpora com a màxima especialitat la cuina japonesa, amb la tonyina roja de Balfegó que te en diversas elaboraciones. Un paradís d’aquest producte. Aquest amagat restaurant situat al nucli antic de l’Ametlla de Mar, ocupa un vell molí d’oli del segle XIX. La Rosalia Consarnau el va obrir per primera vegada, fa més de 50 anys. 35 anys després aquella bona cuinera es va jubilar. Actualment el seu fill, Josep Margalef, i a la seva nora, Joana Martí, en donat una nova visió de la restauració del establiment, que és acollidor, hospitalari i sobretot familiar. La nova generació va reformar el local conservant les peces originals, com la premsa, la pedra del molí, les corretges, el motor, l’estil rústic amb les parets de pedra originals, les bigues de fusta, la xemeneia… Va ser l’estiu del 2006 quan la jove parella reobre el nou Molí dels Avis. Josep Margalef té una formació que neix de les classes rebudes de la seva mare, cuinera durant 10 anys a Suïssa i tota la vida al restaurant familiar El Molí. S’especialitza amb la cuina de la tonyina roja que li facilita  l’empresa Balfegó, de la mateixa població calera, convertint el restaurant amb una autèntica catedral d’aquest producte que avui en dia tan s’aprecia i es demana, en les seves variades presentacions, crus o amb cocció. La Joana atén amb diligència i simpatia l’agradable menjador i també té cura del celler, on hi ha 45 referències de vins, 7 de caves i 4 champagnes, sobretot de les comarques tarragonines. El Ministeri de Turisme li ha atorgat el Certificat de Qualitat Turística de la zona de les Terres de l’Ebre. I l’Associació de Gourmets de la província de Tarragona el Premi “Gastronomia 2010”. Tot un referent gastronòmic al sud de les comarques tarragonines. El futur d’aquest negoci es veurà amb les mans del seu nen Ricard, que només amb 12 anys ja apunta maneres.

Especialitats de la casa

– Musclos a l’estil Rosalia amb la salsa secreta de la família des de l’any 1970: 14,00 €
– Ostres del Delta: unitat 2,80 €
– Tàrtar de tonyina amb diversos tipus de caviars: 28,00 €
– Tàrtar de tonyina i caviar: 28,00 €
– Suquet de peix: 19,50 €
– Arròs melós de rap amb llagostins i cloïsses: 22,75 €
– Pastís de formatge artesana: 6,75 €

– Menú curt de tonyina roja, per encàrrec: 60,00 €

– Menú llarg de tonyina roja, per encàrrec: 80,00 €

Serveis

Aire condicionat. Terrassa. Menjar per emportar. Accès a minusvàlids.

PREU MITJÀ:

45,00 €

CONTACTE

977 45 64 04

Web

CAPACITAT:

63 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2021-07-10T18:34:09+02:00setembre, 2020|DESTACAT III, Restaurants|0 Comments
Go to Top