EL CELLER DE L’ASPIC | Falset

EL CELLER DE L’ASPIC | Falset

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Miquel Barceló, 31.
43730 Falset.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit, dilluns nit, dimarts nit i dimecres tot el dia i una setmana al gener

Toni Bru, oriünd de Cabacés, un dels més prestigiosos cuiners de les comarques tarragonines, va tornar a la seva terra, deixant Amposta, i a Falset està fent una bona feina gastronòmica. En un local adjunt a la cooperativa, que abans era magatzem i ara s’ha decorat modernament, però que conserva tocs originals, Bru, junt amb Ricardo Ortiz, segueix oferint-nos la seva interessant cuina pròpia adaptada als productes de temporada de la comarca i especialment als seus famosos vins, però sense oblidar l’Ebre, com ho proven els seus saborosos plats d’arrossos. La seva esposa, Rosa Borràs, dirigeix l’ampli menjador. Celler important amb més de 700 referències, a càrrec dede Toni Bru. Disposen d’una varietat de pa al forn de llenya.

Especialitats de la casa

– Carpaccio de peus amb fruits secs i poma: 10,00 €
– Cassola d’arròs melós de bacallà amb verdures i espècies: 16,00 €
– Cabrit de Capafonts rostit amb vi i herbes del Montsant: 18,00 €
– :
– :
– Copa de canyella amb crema catalana: 7,00 €

– Menú degustació: 35,00 €
– Menú degustació: 65,00 €

– Vi de la Casa: D.O. Montsant, 10,00., 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 83 12 46

Web

CAPACITAT:

50 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:28:48+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top