EL CAPITAN | Torredembarra

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Passeig Rafael de Campalans, 11. Torredembarra
43830 Torredembarra.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca les nits de diumenge a dimecres

Amb una situació priviligiada a primera línea de la platja, El Capitan és una de les millors opcions per menjar molt bé i gaudir d’unes excellents vistes marines a Torredembarra. Després d’una agradable terrassa, ideal per quan fa bon temps, entrem al menjador, molt lluminós, que té una capacitat per només 30 persones, i una decoració moderna. Al front de l’establiment hi ha el matrimoni que es reparteix les funcions: Manuel Fernández a la cuina i Monika Jordi, a la sala, amb el suport de la seva filla Victoria Fernández. Nascut a Terrassa l’any 1961 Manuel Fernández López va estudiar a l’escola d’hosteleria de Berna a Suïssa, i va treballar en restaurants i hotels de primer nivell a la capital helvètica, com el Bellevue Palace, Freienhof… Més tard, de retorn a Espanya, es va incorporar a El Xalet Suisse d’Ampuriabrava, a Girona, fent també temporades en diversos restaurants de Terrassa. Va tenir la seva primera experiència empresarial amb una pizzeria a Torredembarra fins a l’apertura del Capitan a l’estiu del 2007 que fou un pas natural i molt esperat ja des del començament de la carrera professional d’en Manuel, ja que el seu somni era tenir un restaurant a primera línia de mar, de reduïdes dimensions, on oferir productes frescos i selectes. El restaurant ofereix un tipus de cuina mediterrània amb tocs creatius. I participa en les Jornades Gastronòmiques que s’organitzen en el municipi. El nombre de referències de la seva carta de vins és de 50.

Especialitats de la casa

– Calamarcets fregits a l’andalusa: 14,00 €
– Canelons casolans gratinats: 9,00 €
– Pop a la brasa amb parmentier, ou escalfat i allioli de pebre vermell de la Vera: 18,00 €
– Rèmol al forn o a la brasa: 25,00 €
– Arròs del senyoret amb tot el marisc net: 18,00 €
– Couland de xocolata amb gelat d’avellanes: 6,00 €

– Menú del dia: 18,00 €
– Menú caps de setmana: 26,00 €
– Menú Roca Foradada (nits): 23,00 €

– Vi de la Casa: Ipsis, de la DO Tarragona, 17,00 €

Serveis

Aire condicionat. Terrassa. Adaptat a discapacitats. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.

PREU MITJÀ:

33,00 €

CONTACTE

977 64 49 83

CAPACITAT:

70 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2021-04-22T10:31:40+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top