DELICIUS RESTAURANT (BALNEARI VICHY CATALAN) | Caldes de Malavella

QÜALIFICACIÓ: 6,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Av. Doctor Furest, 32.
17455 Caldes de Malavella.

HORARIS

De 13,30 a 15,00 i de 20,30 a 22,00. No tanca

És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en l’aigua termal. Disposa d’un ampli menjador clàssic i molt lluminós, que dirigeix Fátima Rubio. La carta de vins té més de 50 referències de vins i caves de diferents denominacions d’origen. L’any 2011 la Guia Gourmand el va designar Restaurant de l’Any, per la seva bona trajectòria.

Especialitats de la casa

– El “Hort del Delicius” segons el nostre xef Heras: 12,00 €
– Filet de vedella de Girona a la Planxa amb salsa Perigueux: 22,00 €
– Suprema de corball salvatge a la planxa amb verduretes, oli extra verge i toc de sal Maldon: 22,00 €
– Coulant de xocolata blanca i gelat casolà de iogurt amb figue: 7,00 €

– Menú: 25,00 €
– Menú degustació: 45,00 €

– Vi de la Casa: Clos Primat, DO Empordà: 10,00 €

Serveis

Aire condicionat. Terrassa. Aparcament. Salons privats. Capacitat per a 120 comensals.

PREU MITJÀ:

30,00/40,00 €

CONTACTE

972 47 20 05 i 972 47 00 00

Web

CAPACITAT:

120 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESSDINERS CLUB

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-11-23T17:43:29+01:00setembre, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments
Go to Top