COMPARTIR | Cadaqués

QÜALIFICACIÓ: 9,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor o Avanguardista

ADREÇA

Riera Sant Vicenç, s/n Cadaqués
17488 Cadaqués.

HORARIS

www.compartircadaques.com/calendari/

Els artífexs del restaurant Disfrutar, de Barcelona, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro ofereixen en aquest restaurant, des de l’abril de 2012, que compta amb dos petits menjadors i una agradable terrassa, una cuina singular jugant amb els productes, buscant sabors, textures i contrastos. Plats per compartir de línia tradicional en versió pròpia per gaudir de gustos nous, dins de l’avantguarda culinària de l’establiment, que sol omplir diàriament. Ambient informal, servei molt entregat i restaurant de visita obligada (almenys cal intentar-ho, ja que no sempre és possible aconseguir taula) a Cadaqués. L’Oriol, l’Eduard i en Mateu ofereixen a Compartir exquisideses culinàries en un molt agradable ambient i compten en un formidable equip que encapçalen el cap de cuina Marc Llach i el cap de sala Roger Margalef. Per beure recomanem el vi blanc Garnatxa Gris 2018 elaborat per la pròpia casa.

Especialitats de la casa

– Bou de mar sense feina amb alvocat i ous de truita: 8,60 €
– Caneló de tonyina amb sabors mediterranis: 17,50 €
– Arròs caldós de llamantol del país: 30,00 €
– Corball amb xampinyons i vinagreta d’ametlles: 24,50 €
– Magret d’ànec, maduixes i canyella: 20,50 €
– Bombons líquids de xocolata amb sorbet de grosella negra: 8,50 €

– Menú degustació: 70,00 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

PLATS VEGANS / VEGETARIANS, PLATS GLUTEN FREE, TERRASSA,

PREU MITJÀ:

50 – 60€

CONTACTE

972 25 84 82

Web

CAPACITAT:

50 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-12-04T11:21:19+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top