CAU DEL PESCADOR | Sant Feliu de Guíxols

CAU DEL PESCADOR | Sant Feliu de Guíxols

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Sant Domènec, 11.
17220 Sant Feliu de Guíxols.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dilluns a la nit, dimarts a l’hivern i 15 dies al mes de gener

Restaurant familiar emplaçat en una antiga casa de pescadors coneguda en altres temps per Casa Buxaller de la que procedeixen els propietaris. Va ser l’any 1985 quan, Josep Camús, amb el suport de la seva esposa Núri Amat, va obrir aquest establiment que en un principi havia de ser una fregidora, però que immediatament es va convertir en un restau-rant de cuina de mercat marinera tradicional empordanesa, de primera matèria del mar impecable, que de vegades es veu entrar encara viva a la casa, procedent de les barques de pesca de Sant Feliu de Guíxols. L’any 2004 es va dur a terme una important reforma i millora dels menjadors i els serveis i, dos anys després de la cuina. Servei cassolà. El restaurant organitza jornades gastronòmiques temàtiques en temporada com les dels eriçons, bolets, peix blau, peixopalo.

Especialitats de la casa

– Tataki de tonyina: 12,50 €
– pop a la planxa amb parmentier de patata i oli de romaní: 14,00 €
– Sardines de Sant Feliu a la planxa: 9,00 €
– arròs amb sípia i llamàntol: 33,50 €
– Sarsuela de rap amb gambes i cloïsses: 32,50 €
– Recuit d’Ullastret amb melmelada de figues i mel: 6,65 €

– Menú (de dilluns a divendres): 18,50 €
– Menú temporada: 35,00 €

– Vi de la Casa: DO Empordà, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

972 32 40 52

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESSDINERS CLUB

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T17:44:46+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top