QÜALIFICACIÓ: 8,00
TIPUS DE CUINA:
Marinera
ADREÇA
Consell de Cent, 256.
08011 Barcelona.
HORARIS
De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 24,00. Tanca diumenges nit, dilluns i agost
Casa Dario amb més de 50 anys de bona tasca gastronòmica és, sens dubte, un restaurant marisqueria per gaudir el màxim del marisc gallec de primeríssima qualitat, ostres, peus de cabra (percebes), centollos, bou de mar, llagostins, escamarlans, caragols de mar, llagostes, llamàntols, nècores, mol·luscos, etc. Una de les principals referències a Barcelona és aquest establiment del Consell de Cent, prop del carrer Aribau, fundada per Darío Duro l’any 1968. De brillant trajectòria aquest restaurant de l’Eixample, actualment continuen la gestió, amb la professionalitat de sempre, el propietari Abelardo Riazor i el director Domiciano Brañas, que té cura també del celler, que compta amb unes 156 referències de vins de diferents denominacions d’origen, especialment gallegues i catalanes. Casa Darío ofereix una línia de cuina de mercat i marisqueria, amb mariscs i peixos gallecs de gran categoria que es presenten al comensal en una carta àmplia i molt variada, amb portada de colors i dibuixos del tapissat clàssic de les butaques, que swón molt confortables. Sorprén al comensals l’espectacular diseny de la carta de gran tamany i la suntuosa decoració del local amb elegante fusta noble i quadres de paisatges mariners. En una repisa no hi manca un vaixell de pesca al costat d’un tradicional “horreo”. El menjador té una capacitat per a 150 comensals i disposa de salons privats per a 4 fins a 90 persones.
Especialitats de la casa
– Pop “a feira”:
– Tàrtar de tonyina amb alvocat i tomàquet:
– Eriçons de mar gratinats:
– Lacón amb grelos i xoriço gallec:
– Cocotxes de lluç al gust:
– Canyetes farcides de crema de Lugo; mouse de xocolata:
– Mariscades Casa Darío: 130,00 €
– Menú marisc: 105,00 €
– Vi de la Casa: Albariño.
Serveis
Aire condicionat. Menjador privats.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.