CARAVISTA BY MATEU BLANCH | Lleida

CARAVISTA BY MATEU BLANCH | Lleida

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Av. De Balmes, 38 Lleida
250059 Lleida, Lleida.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca diumenge nit, dilluns tot el dia i segona quinzena de gener passat

Restaurants_CARAVISTA BY MATEU BLANCH _Lleida

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

20 comensals

ACCEPTEN:

VISA

Al cor de la ciutat i amb un aparcament públic al costat, localitzem l’única marisqueria de la ciutat que a més és restaurant, amb decoració postmodernista marinera. L’emblema és un àncora. Després de creuar la porta trobem al taulell de la marisqueria amb la temptadora exposició dels peixos i mariscs, que atén ràpidament la peixatera de benvinguda. Segueix, a mà esquerra la cuina a la vista, a càrrec del xef Mateu Blanch i a la dreta un menjador d’estil mariner amb decoració postmodernista. I al fons un altre menjador amb parets plenes de quadres amb les publicacions de l’establiment. En total pot albergar uns 90 comensals. L’oferta culinària és tradicional i avantguardista, centrada en conseqüència en productes frescos dels nostres mares habituals a les peixateries de més prestigi: Gambes vermelles, tonyina, navalles, cloïsses, escopinyes, percebes, llamàntols, turbots, llobarros, etc. La carta inclou també cinc plats per carnívors. Al celler trobem unes 35 referències de vins, bàsicament de la DO Costers del Segre sense oblidar altres DO nacionals, caves i algun xampany francès. Tracte amable i diligent. Dirigeix la sala: Larisa, que fa també de sommelier. Ofereix un Menú degustació Mariscada a 50.00 euros. Després del seu pas com a xef del restaurant del Parador de Lleida, Mateu Blanch, conjuntament amb Pablo Ferreira, va inaugurar el 31 de juliol 18 el Caravista. Anteriorment van fer un viatge a Portugal on van conèixer aquesta combinació de peixateria / restaurant. I així va sorgir la idea de l’establiment a Lleida.

– Ostres de la Bretanya francesa “Guillardeau”, unitat 4,00 €
– Pop “a feira” 18,00 €
– Escopinyes gallecs XL 25,00 €
– Gambes de Palamós amb alls 14,00 €
– Llamàntol nacional blau a la planxa 30,00 €
– Copa “Ferrero Rocher” 6,00 €
– DO Albariño 13,00 €
– :
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 10-abr.-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:29:39+01:00gener, 2020|Restaurants|0 Comments