A començaments del 2021, el xef Eduard Agell Hdez, anomenat per la Guia Gourmand 2020 “Xef de l’Any”, per la seva tasca al cap davant de la cuina del Xiringuito Miramar, de Vilanova i La Geltrú va tenir l’oportunitat de donar continuïtat al Pachurri, (actual Cal Pachurri) un dels establiments emblemàtics i pioner del Passeig Marítim de la capital del Garraf, amb una història que s’inicia als voltants del 1970. Cal Pachurri ha reobert aquest mateix estiu i ofereix una carta en format de tapes per compartir, amb una cuina tradicional, mediterrània, de mercat i proximitat. El local totalment renovat te una decoració mediterrània, l’establiment presenta dos diferents ambients: un agradable menjador i una terrassa pel bon temps. De dia, amb una proposta de vermut i una carta més reduïda i de nit, amb una carta més amplia, també hi trobem les recomanacions fora de carta segons temporada. Les referències del celler són de 21 vins i caves. Un establiment de moda per la qualitat de la seva cuina, el servei atent i amable.
Especialitats la casa
– Cloïsses gallegues amb all i bitxo, les cloïsses al vi: 16,00€
– Musclos thai, amb salsa de coco i curri verd: 9,00€.
– Dauets de filet de vedella nacional amb alls tendres confitats: 14,00€
– Hamburguesa 100% de vedella nacional, 7,50€;
– Bufats: 4,95€
Serveis
Aire condicionat. Pàrking (municipal a 50 metres). Terrassa. Té plats vegetarians.

envelopephone-handsetmap-markercross