CAELIS BY ROMAIN FORNELL | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 9,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Via Laietana, 49
08003 Barcelona.

HORARIS

Horari: Dimarts, de 20:00 a 22:30; de dimecres a dissabte: de 13:30 a 15:30 i de 20:00 a 22:30. Tanca: Diumenge i dilluns

Romain Fornell va néixer a Tolosa de Llenguadoc, França, al 1976. Al 1994 va ingressar a la prestigiosa Escola d’Hostaleria de Tolosa de Llenguadoc on va ser triat com el ‘Millor Cuiner Jove de Midi Pyrénées’. Al 1996 es va traslladar a Barcelona com a segon del restaurant La Maison du Llenguadoc Rousillon. Al 1997 va tornar al país gal per treballar amb Michel Sarran i, posteriorment, amb Alain Ducasse. Al 2000 va obrir el restaurant Chaldette, a la Losera, on va donar a conèixer el seu potencial creatiu i pel qual en 2001 va obtenir la seva primera estrella Michelin convertint-se, amb tan sols 24 anys, en el cuiner més jove a aconseguir-la. Al 2002 va tornar a Barcelona, on resideix des de llavors, per posar-se al capdavant del restaurant Diana de l’Hotel Ritz (actualment, Hotel El Palace). Al 2004 Diana va esdevenir Caelis, amb una filosofia pròpia i independent de l’Hotel. Va ser al 2005 quan Caelis va ser guardonat amb una estrella Michelin. Des de principis de 2017 i, coincidint amb el trasllat de Caelis a l’Hotel Ohla Barcelona, és el Xef-Director de tots els espais gastronòmics d’aquest Hotel Ohla Barcelona. La proposta culinària del xef de Caelis, Romain Fornell, i del seu equip, és contemporània i passa per la reinterpretació de tradició i avantguarda en creacions pròpies. Atreviment, passió i equilibri la defineixen. L’espai té dues zones diferenciades: d’una banda, la sala, que pot acollir fins a 24 comensals distribuïts en taules de diferents grandàries (màxim de 8). Per un altre, compta amb una cuina vista al voltant de la qual s’ha disposat una taula del xef, en forma de “U”, amb cadires altes, per fins a 14 persones més, que veuen, en directe, tot el que esdevé després dels fogons. El canvi d’ubicació és, també, un punt d’inflexió en la proposta gastronòmica i així, en la nova etapa, esdevé més contemporània i menys clàssica. Passió pel producte, per la innovació, per superar nous reptes, passió el treball; atreviment; avantguarda, instint i equilibri són les bases sobre les quals se sustenta la seva proposta gastronòmica. El celler compta amb més de 350 referències.

Especialitats de la casa

– Vichyssoise amb calamar i caviar:
– Pèssols del Maresme amb brou de gallina i tòfona:
– Macarrons “mar i muntanya” llamàntol i celery:
– Viatge al voltant de la gamba de Palamós:
– Bou en crosta de cendres de vinyes del Priorat:
– Homenatge al xocolata Manjari:

– Menú Terra i Mar: 92,00 €
– Menú “Celebration”: 135,00 €

Serveis

Aire condicionat. Adaptat a discapacitats. Plats vegans, vegetarians i sense  gluten.

PREU MITJÀ:

100 €

CONTACTE

935 101 205

Web

CAPACITAT:

45 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-11-10T14:08:45+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top