ART RESTAURANT | L’Espluga de Francolí

ART RESTAURANT | L’Espluga de Francolí

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Camí Clos, s/n. 43440
43440 L’Espluga de Francolí.

HORARIS

De 13 a 16h i de 20,30 a 23h (divendres i dissabtes nits). Tanca dilluns

El xef Jose Mª Ortega va iniciar la seva carrera davant dels fogons l’any 1996 com a ajudant al restaurant del seu pare a Eivissa. Mica en mica, va treballar en diferents restaurants de la illa. Cap a l’any 2000, arriba a la Conca de Barberà on comença a treballar com ajudant de cuina a un conegut restaurant de la comarca, formant-se poc a poc com a cuiner fins arribar a ser el cap de cuina del mateix restaurant on va estar 14 anys. Durant aquest temps va compaginar la seva feina amb cursos de formació professional, com ara cuina creativa, direcció de cuina i rebosteria, entre d’altres. L’any 2015 decideix reobrir l’Art Restaurant, juntament amb la seva esposa i directora de sala, Lorena Ortega, qui té cura també del celler que compta amb unes 50 varietats amb D.O. Conca de Barberà. L’establiment configura una antiga masia rural amb encant, reformada, situada als afores de l’Espluga de Francolí, a uns 100m del Celler del poble, on antigament s’elaboraven vins. En un ambient íntim, acollidor i familiar podem gaudir d’una cuina catalana contemporània de temporada, amb productes de la terra, la tradició i la creativitat. L’oferta gastronòmica és àmplia i variada. Hi ha un menú diari a escollir entre quatre primers que varien cada dia; de segon hi ha per triar entre peix, carn o plats cuinats, i els postres casolans també varien cada dia. El preu és de 12,50 en dies laborables i 18,50 els caps de setmana i festius. També disposen d’una carta a escollir entre diferents plats.

Especialitats de la casa

– Canelons gratinats de l’avia: 9,00 €
– Bacallà esqueixat amb romesco: 13,00 €
– Cargols a la llauna: 14,50 €
– Entrecot de vedella Angus: 18,00 €
– Magret d’ànec: 13,50 €
– Brownie de carquinyolis amb gelat de gerds: 5,00 €

– Menú festius: 19,50 €
– :

– Vi de la Casa: l’Art, de Rendé Masdéu., 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 871 871

Web

CAPACITAT:

50 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:16:15+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top