QÜALIFICACIÓ: 8,25
TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA
Misser Sitges, 13
43003 Tarragona.
HORARIS
De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge i dilluns
El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. En aquesta vella casa del segle XV, que conserva les seves arcades, ens ofereix una cuina imaginativa sense perdre de vista les arrels de la cuina tradicional i la voluntat de proporcionar sensacions al comensal. La carta canvia parcialment cada setmana, però manté els plats més significatius, que varien anualment. El celler està ben assortit i inclou unes 150 referències innovadores del mercat. Apreciant la dedicació i entusiasme que el patró posa en aquest restaurant, cal situal entre els millors restaurants de Tarragona.
Especialitats de la casa
– Coca de pa de sègol amb anxoves, verdures a la graella i formatge de l’Albió gratinat i cordó d’olivada: 15,40 €
– Bacallà, amb vieira a la planxa i fons de crema de gamba de Tarragona: 17,05 €
– Supremes de rèmol a la fina crema de romesco de Tarragona amb calamar de platja i fesols de Santa Pau: 20,63 €
– Canelons cruixents de cua de bou amb reducció de vi negre del Priorat: 18,43 €
– Foie curat a la sal amb les seves confitures poc comunes: 18,15 €
– Copa de crema de iogurt amb mandarina fresca, caramel de mandarina i gelat de cítrics amb verdures: 7,15 €
– Menú: 25,00 €
– Menú degustació: 45,00 €
– Vi de la Casa: DO Terra Alta, 10,50 €.
Serveis
Aire condicionat. Accepta mascotes petites. Accés per discapacitats.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.