ALBERT GUZMÁN | Sant Carles de la Ràpita

ALBERT GUZMÁN | Sant Carles de la Ràpita

QÜALIFICACIÓ: 7,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

C/. Sant Isidre, 255. Sant Carles de la Ràpita
43540 Sant Carles de la Ràpita.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,0 a 23,00. Tanca dimarts, excepte a l’estiu; gener i febrer

Pràcticament a peu de l’antiga carretera N-340 que atravessa la població, ja quasi al final, en els baixos d’uns apartaments que gaire l’amaguen i dificulten la localització, es troba el restaurant d’Albert Guzmán, inaugurat l’any 1983, que porta el seu nom. L’establiment es composa d’una barra de bar amb taula adjunta, un menjador per a uns 50 comensals, de decoració minimalista i colors clars amb parets blanques i gran finestrals que li donen lluminositat, i una terrassa a l’aire lliure a la part posterior del local. La seva cuina és creativa i saborosa, potent, intensa i, sobretot, molt treballada. A partir dels productes originaris de la comarca i del Delta de l’Ebre, on predomina l’arròs i els mariscs i crustacis, a més de varietats molt típiques de peixos com l’anguila, l’Albert ofereix uns plats que, sense renunciar del tot a la tradició local marinera, versiona i transforma amb salses i acompanyaments que li donen colors, gustos i textures particulars amb resultats plenament positius. És una cuina diferent a la clàssica de la zona, ja que les emocions i sentiments, en definitiva, l’autoria del xef, es nota en cada presentació que arriba a la taula. L’Albert va estar en contacte amb la cuina ja des de ben petit: des dels sis anys ja corria per aquest restaurant que van fundar els seus pares i on la mare encara l’ajuda avui en dia. Amb els anys, ha sabut combinar el producte de tota la vida amb tocs innovadors. El celler té unes 60 referències.

Especialitats de la casa

– Ostra musclarium al vapor, poma, gingebre, esfèrics d’algues i sal carbó: 12,00 €
– Sardines marinades en aigua de mar, oli de brasa, corna de porc i crema d’albergínia: 12,00 €
– Tataki de llom de tonyina roja amb sopsuey d’espàrrecs i maduixes: 16,50 €
– Pop de la Ràpita amb patata al morter, pebrot i fum: 14,50 €
– Carpaccio de peus de porc amb oli de ceps, mongetes i corne de porc: 13,00 €
– Gelat de torró artesà amb capa de xocolata negra i crocant d’ametlla: 6,00 €

– :
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

661 10 26 72

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:32:19+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top