ALBERT GUZMÁN | Sant Carles de la Ràpita

ALBERT GUZMÁN | Sant Carles de la Ràpita

QÜALIFICACIÓ: 7,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

C/. Sant Isidre, 255. Sant Carles de la Ràpita
43540 Sant Carles de la Ràpita, Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,0 a 23,00. Tanca dimarts, excepte a l’estiu; gener i febrer

Restaurants_ALBERT GUZMÁN _Tarragona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Pràcticament a peu de l’antiga carretera N-340 que atravessa la població, ja quasi al final, en els baixos d’uns apartaments que gaire l’amaguen i dificulten la localització, es troba el restaurant d’Albert Guzmán, inaugurat l’any 1983, que porta el seu nom. L’establiment es composa d’una barra de bar amb taula adjunta, un menjador per a uns 50 comensals, de decoració minimalista i colors clars amb parets blanques i gran finestrals que li donen lluminositat, i una terrassa a l’aire lliure a la part posterior del local. La seva cuina és creativa i saborosa, potent, intensa i, sobretot, molt treballada. A partir dels productes originaris de la comarca i del Delta de l’Ebre, on predomina l’arròs i els mariscs i crustacis, a més de varietats molt típiques de peixos com l’anguila, l’Albert ofereix uns plats que, sense renunciar del tot a la tradició local marinera, versiona i transforma amb salses i acompanyaments que li donen colors, gustos i textures particulars amb resultats plenament positius. És una cuina diferent a la clàssica de la zona, ja que les emocions i sentiments, en definitiva, l’autoria del xef, es nota en cada presentació que arriba a la taula. L’Albert va estar en contacte amb la cuina ja des de ben petit: des dels sis anys ja corria per aquest restaurant que van fundar els seus pares i on la mare encara l’ajuda avui en dia. Amb els anys, ha sabut combinar el producte de tota la vida amb tocs innovadors. El celler té unes 60 referències.

– Ostra musclarium al vapor, poma, gingebre, esfèrics d’algues i sal carbó 12,00 €
– Sardines marinades en aigua de mar, oli de brasa, corna de porc i crema d’albergínia 12,00 €
– Tataki de llom de tonyina roja amb sopsuey d’espàrrecs i maduixes 16,50 €
– Pop de la Ràpita amb patata al morter, pebrot i fum 14,50 €
– Carpaccio de peus de porc amb oli de ceps, mongetes i corne de porc 13,00 €
– Gelat de torró artesà amb capa de xocolata negra i crocant d’ametlla 6,00 €
– :
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 07-nov.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:28:42+01:00January, 2020|Restaurants|0 Comments