LA NOSTRA HISTÒRIA
Som un equip de periodistes i crítics gastrònomics que des de l’any 1986 ens dediquem a descobrir i promoure la millor gastronomia i turisme del nostre país.
Com ho fem? visitem cada un dels establiments que recomanem per tal de corroborar la qualitat i els serveis i poder aconsellar sobre què demanar i què fer
SOBRE LA GUIA GOURMAND
És la única que existeix de restaurants i hotels a Catalunya i Andorra. La primera edició data de l’any 1992 (per les Olimpíades a Barcelona). La Guia Gourmand inclou informació útil de més de 500 establiments, escollits en base a exigents criteris de qualitat. L’equip de la Guia Gourmand diariament està descobrint els últims establiments de moda i actualitzants les recomenacions i consells dels millors hotels i restaurants del país.
SOBRE LA REVISTA GASTRONOMIA I TURISME
Va néixer l’any 1986 amb l’objectiu de promoure a través de les seves pàgines fetes des de Tarragona la gastronomia i el turisme de les seves comarques, sense oblidar el context de Catalunya i d’altres països. Inclou notícies, recomanacions, reportatges de restaurants i d’hotels, viatges, secció de vins, de llibres, de productes gourmand, etc.
Durant més de 29 anys, han passat per les seves pàgines els més emblemàtics hotels i restaurants d’Europa, com el Savoy, de Londres; Crillon, de Paris; Negresco, de Nice; Majestic, de Barcelona; Ritz, de Madrid; El Bulli, de Roses; El Celler de Can Roca, de Girona; Arzak i Martín Beresategui, del País Basc…