Una altra de les grans virtuts de l’Hotel La Torre del Visco, propietat de Jemma Markham, és el seu restaurant gastronòmic denominat El Visco, que ofereix cuina de proximitat i temporada actualitzada, basada en els productes de la pròpia finca ecològica de l’establiment i del Matarranya. Al capdavant dels fogons hi ha el jove xef Rubén Catalan, nascut a Maella, amb experiència en establiments com Michelle Guerard, Akelarre, La Terrassa del Casino Madrid, etc., i designat Millor Cuiner Jove d’Aragó l’any 2013 i Millor Cuiner d’Aragó, el 2014. El restaurant ocupa un bell emplaçament en un antic paller i quadra annex a la torre medieval que es va reformar el 1999, creant un porxo amb columnes massisses de pedra de la zona i grans finestrals donant al pati amb estany i jardins arbrats. El menjador té una decoració elegant, amb estovalles de lli, coberteria de plata, espelmes, flors fresques i quadres originals de la col·lecció privada de la propietària. Sota la direcció de Margarita Cros, té una capacitat per a uns 55 comensals. També es serveixen els sopars a les àmplies terrasses a l’estiu sota les estrelles amb programa de concerts i sopars a 4 mans, tallers de cuina i altres activitats gastronòmiques. El celler disposa d’un centenar de referències i cada nit es recomana un vi per acompanyar un menú dissenyat amb els productes del dia.
Especialitats de la casa
– L’hort del Visco, una selecció de les millors verdures del dia del nostre hort i hivernacle acompanyat d’un brou de fulles tendres i herbes:
– “Lleiteroles”, escamarlans i carxofes, un mar i muntanya, lletons de xai a la brasa, saltejat d’escamarlans i carxofes:
– Terrina del Visco, a la manera de “paté de campagne”, elaborada amb carn i caça de proximitat, acompanyada de codony casolà i encenalls de formatge Hontanar:
– Xai raça Maellana, llom de xai a la graella, nyàmeres rostides, aroma de regalèssia i fonoll:
– Vedella ecològica del Maestrat, peça de vedella de transhumància, guarnició de bledes i espàrrecs:
– Taula de formatges artesanals de Terol:
– Menú Tastavins: 55,00 €
– Menú degustació: 75,00 €