El passat 5 de novembre de 2021, el matrimoni Joaquín Ruíz i Raquel Roldan van traslladar el seu restaurant El Galeón (inaugurat el març del 2019 a pocs metres del passeig marítim) al centre de Salou, a dos passos del mercat municipal. Joaquín Ruíz, és un veterà dels fogons i coneix bé la cuina dels productes del mar. La seva esposa, Raquel Roldan, dirigeix el menjador, un local petit que té una agradable decoració. A l’entrada, una petita terrassa i al començament del menjador un aquari amb marisc. Disposa d’un ampli assortiment de vins al celler, amb més de 50 referències. La capacitat de la sala és de 30 comensals. L’oferta gastronòmica, basada en la cuina tradicional mediterrània de mercat, se centra en bons arrossos, peix, tartars, marisc i carns. Una bona opció és fer un pica pica entre els comensals de primer i acabar escollint cadascú un segon i les postres, que són casolans.
Especialitats de la casa
Escopinyes a la planxa, 14,70€
Ostres del Delta 1u), 3,90€
Caneló d’ànec confitat (poma caramel·litzada i beixamel trufada, 9,90€
Llamàntol nacional, 46,00€
Tartar de tonyina roja Balfegó sobre guacamole, 19,90€
Paella de senyoret, 15,50€
Arròs caldós de cranc blau del Delta, 16,90€
Rap a l’all cremat, 19,80€
Mariscades, 40,70/85,90€
Tiramisu, 5,25€.
Menú arrossos (migdies i taula completa), 19,90
Menú El Galeón (taula completa), 24,90€
– Vi de la Casa: Blanc, rosat o negre, 10,50.