Antigament coneguda com a Sala Gran, aquest restaurant familiar ocupa l’espai construit sobre una antiga masia tradicional catalana del segle XVIII, en una àmplia finca, a peu de carretera. Antigament una estança s’utilitzava per a emmagatzematge del menjar dels animals, el carro i els estris per a les tasques quotidianes del camp. Avui en dia, aquesta “sala gran”, és el saló principal del restaurant, on es serveixen els àpats a la carta i els esdeveniments, cel·lebracions i casaments. Abans que Pere Sabrià obrís com a restaurant el 1977, la masia ja formava part de la vida dels habitants de Llofriu sota el nom de “Can Mingo”, dirigit pels pares, en Josep i la Maria, i havent estat el cafè del poble. La Sala Gran va créixer en les seves primeres dècades establint-se com una de les referències gastronòmiques de la zona i adquirint notorietat, també com a espai per tot tipus d’esdeveniments i celebracions. Ara, reforçada amb l’impuls del xef Isaac Sabrià, fill d’en Pere, està renovant la seva proposta, modernitzant la cuina tradicional catalana (bàsicament peix a la brasa) i mantenint la seva essència: bon producte, bona el·laboració i ambient càlid i acollidor juntament amb el canvi de nom del Restaurant. Celler amb un centenar de referències. La trajectòria de l’Isaac Sabrià ha estat marcada per una constant passió per la cuina, reinventant i evolucionant la seva forma d’entendre-la constantment. Sent la tercera generació dels Sabrià, creix en un entorn gastronòmic, interessant-se des de petit en el negoci familiar, especialment per la cuina. Adquireix una sólida formació a l’Espai Sucre, El Celler de Can Roca y a Via Veneto. Amb poc més de trenta anys, el treball i la passió de l’Isaac han estat reconeguts en diverses ocasions, com per exemple l’any 2005, quan va ser a finalista del millor Producte Estrella de la nova cuina catalana o el 2006 a Producte Estrella i Petit Detall. Ha estat finalista de Catalunya, Aragó i Balears en el concurs Cuiner de l’Any i ha col·laborat en espais televisius.
Especialitats de la casa
– Sepionetas de Palamós a la brasa amb “cap i pota” de vedella: 18,80 €
– Musclos de roca a la brasa d’olivera: 9,50 €
– Raviolis de carbassa caramelitzats farcits de bacallà: 9,50 €
– Tataki de tonyina Balfegó amb albergínia fumada i tomàquet: 19,00 €
– Caneló de pollastre de pagès rostit amb escamarlans de Palamós: 16,50 €
– La crema catalana d’Isaac: 6,60 €
– Menú: 28,00 €
– Menú degustació: 48,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €