En el carrer principal i més ample de d’aquest petit i singular Poble Nou del Delta, que pertany al municipi d’Amposta hi ha Ca’l Faiges, ocupant un ampli local amb nombrosa vegetació com a element decoratiu. A l’entrada del restaurant familiar trobem el vestíbul, un espai entremig de l’establiment, tranquil i reservat, amb il·luminació càlida. Segueixen dos menjadors interiors amb una decoració típica del Delta, amb la cuina a la vista, i una terrassa o menjador exterior, ple de plantes i llum natural, molt agradable. Joan Faiges fa més de 40 anys, pràcticament tota la seva vida, s’ha dedicat al món de la cuina. Nascut a l’Ampolla va aprendre l’art dels fogons treballant en restaurants i hotels de Cambrils, fins que l’any 1997 va decidir obrir el seu propi restaurant juntament amb la seva esposa, també a la cuina, Inés Gargallo. Ofereixen una àmplia carta i suggeriments, de la cuina tradicional de la comarca, buscant sempre els millors productes del Delta. El rei de la casa són els arrossos que a la carta hi han 12 varietats. El futur del restaurant està garantit amb la filla dels propietaris, Neus Faiges, que ha estudiat a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils (actualment està treballant en un prestigiós restaurant de París. Ampli celler amb quasi un centener de referències, principalment de les comarques tarragonines. Per encàrrec ofereix un magnífic menú degustació, amb els principals productes del Delta de l’Ebre de màxima qualitat , en elaboracions autòctones.
Especialitats i preus:
Ostres del Delta, 6 unitats, 14,00.
Calamars a la romana, 15,00.
Llagostins del Delta, 23,00.
Musclos a l’all, 9,00.
“Grumols” (cloïsses) a la marinera o a la planxa, 24,00.
Paella de marisc i sípia, 16,50.
Arròs de la ribera, amb ànec, anguila i caragols de terra, 16,30.
Paella de llagosta, 40,00.
Púding de panses amb rom i salsa de xocolata, 5,50.
Vi de la casa és de la D.O. Montsant, 11,00.
Serveis:
Aire condicionat.
En el carrer principal i més ample de d’aquest petit i singular Poble Nou del Delta, que pertany al municipi d’Amposta hi ha Ca’l Faiges, ocupant un ampli local amb nombrosa vegetació com a element decoratiu. A l’entrada del restaurant familiar trobem el vestíbul, un espai entremig de l’establiment, tranquil i reservat, amb il·luminació càlida. Segueixen dos menjadors interiors amb una decoració típica del Delta, amb la cuina a la vista, i una terrassa o menjador exterior, ple de plantes i llum natural, molt agradable. Joan Faiges fa més de 40 anys, pràcticament tota la seva vida, s’ha dedicat al món de la cuina. Nascut a l’Ampolla va aprendre l’art dels fogons treballant en restaurants i hotels de Cambrils, fins que l’any 1997 va decidir obrir el seu propi restaurant juntament amb la seva esposa, també a la cuina, Inés Gargallo. Ofereixen una àmplia carta i suggeriments, de la cuina tradicional de la comarca, buscant sempre els millors productes del Delta. El rei de la casa són els arrossos que a la carta hi han 12 varietats. El futur del restaurant està garantit amb la filla dels propietaris, Neus Faiges, que ha estudiat a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils (actualment està treballant en un prestigiós restaurant de París. Ampli celler amb quasi un centener de referències, principalment de les comarques tarragonines. Per encàrrec ofereix un magnífic menú degustació, amb els principals productes del Delta de l’Ebre de màxima qualitat , en elaboracions autòctones.
Especialitats i preus:
Ostres del Delta, 6 unitats, 14,00.
Calamars a la romana, 15,00.
Llagostins del Delta, 23,00.
Musclos a l’all, 9,00.
“Grumols” (cloïsses) a la marinera o a la planxa, 24,00.
Paella de marisc i sípia, 16,50.
Arròs de la ribera, amb ànec, anguila i caragols de terra, 16,30.
Paella de llagosta, 40,00.
Púding de panses amb rom i salsa de xocolata, 5,50.
Vi de la casa és de la D.O. Montsant, 11,00.