El nom del restaurant fa referència a la tia Pepa Teresa, dona reconeguda a Dénia, al barri de pescadors, una persona molt estimada per la seva entrega a les persones, gran cuinera amb un amor i sensibilitat per la cuina, transmesa als seus descendents. Obre les portes a l’agost de 2011, sent reconegut des del primer dia com un restaurant de referència de la cuina tradicional de la Marina, que incorpora plats i guisats que no es troben en la restauració. Ofereix cuina de temporada, peix de la badia de Dénia, carn especialment escollida, cuina a la brasa, sent actualment un referent de la cuina tradicional de mercat i de producte (km 0) de la comarca, sota la direcció gastronòmica de la xef Diana Cervera (La Seu). La capacitat del menjador, dirigit per Cristina, és de 150 comensals. Al celler hi ha unes 100 referències, a cura també de Cristina.
Especialitats de la casa
– Pop a la brasa: 10,00 €
– Coques variades de la Marina: 12,00 €
– Calder de peix de roca amb arròs a banda: 16,00 €
– Suquet de peix del iaio Frederic: 18,00 €
– Graellada de peix de la badia de Dénia: 35,00 €
– Pastís de carabassa amb xocolata: 5,00 €
– Menú: 14,00 €
– Menú degustació: 25,00 €
– Vi de la Casa: Viridiana, 17,00 €