El 1998 va néixer el germà petit del restaurant Maestral, anomenat Aldebarán, situat dins del Reial Club de Regates d’Alacant, un mirador obert al mar amb les millors vistes a la badia alacantina, al Castell de Santa Bàrbara i la façana marítima de la ciutat. El restaurant aposta per una cuina mediterrània de qualitat, plena de sabors mariners. L’oferta gastronòmica està liderada per la més àmplia gamma d’arrossos típics alacantins i els tradicionals plats de cuina marinera elaborats amb peix i marisc portats des de les llotges d’Alacant i Santa Pola. La decoració del menjador és marinera, nàutica. Té una capacitat per uns 270 comensals. La carta de vins ofereix un centenar de referències.
Especialitats de la casa
– Amanida de bacallà i moixama amb fons d’escalivada: 8,60 €
– Arròs de sípia, cloïsses, carxofes, faves i alls tendres: 15,75 €
– Caldereta de caçó amb broqueta de mol·luscs: 14,00 €
– Milfulls farcit de crema: 5,66 €
– :
– :
– :
– :
– Vi de la Casa: Bodegas Heretat de Cesilia, 17,00 €