Fa més de trenta anys va començar la singladura d’aquest restaurant considerat, avui per avui, com un dels millors del país basc, per l’extraordinària feina que desenvolupen els germans Arbelaitz: Hilario, al capdavant de la cuina, i Eusebio, de la sala, amb una capacitatper fins a 50 comensals, que exerceix també de sommelier i compta amb el suport d’Arantza Urretabizkaia en la direcció del menjador. En aquesta antiga casassa, amb segles d’història i agradable terrassa, que conserva la seva decoració clàssica, podem degustar una de les més singulars cuines basca d’autor i de temporada i gaudir d’un amplíssim celler, amb unes 1.700 referències. Tota una delícia, de la qual el comensal conservarà sempre un gratíssim record. Ofereix 4 varietats de pa d’elaboració pròpia. A destcar la terrassa, de l¡1 de maig al 12 d’octubre.
Especialitats de la casa
– “Hiru-Orri” d’anxoves i pebrots, vermell, verd i grog: 26,00 €
– Tonyina marinada, gelée Dashi i amanida de fines herbes i gelat de mostassa: 32,00 €
– Raviolis de escamarlans al fumet de tòfones: 39,00 €
– Llenguado rostit amb escopinyes, salsa al oloroso i suc emulsionat: 36,00 €
– Arròs cremós amb xipironets: 32,00 €
– Creme brûlée de pressec i maracuyà amb sorbet de gerd: 15,00 €
– Menú degustació: 130,00 €
– :
– Vi de la Casa: Launa Selecció Familiar, 17,00 €