En aquesta casassa construïda el 1897 pels avis de Juan Mari Arzak, per ser celler de vins, taverna i casa d’àpats, trobem un dels restaurants més importants i coneguts d’Espanya (3 estrelles a la Guia Michelin). Des de 1967, i amb el suport de la seva esposa Maite Espina, es va fer càrrec Juan Mari de l’establiment i la seva nova cuina basca d’autor ha aconseguit els més alts guardons, sent considerat com un dels més reconeguts i considerats xefs del país. Des de fa uns anys, la filla Elena comparteix els fogons amb el pare oferint als comensals una cuina d’autor, basca, de investigació, evolució i avantguarda. Magnífic celler amb unes 2.850 referències de vins, a cura de Mariano Rodríguez i José Manuel Hernández. La direcció de sala, amb decoració clàssica/moderna i amb una capacitat per fins a 60 comensals va a càrrec de Kontxi Beobide. 2 varietats de pans, blanc i integral de sègol, d’elaboració amb recepte exclusiva d’artessà flaquer.
Especialitats de la casa
– Txangurro groc:
– Mero en la seva plenitut:
– Dolç mezca:
– :
– :
– :
– Menú degustació: 242,00 €
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €