Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la propietat va decidir utilitzar l’antic pàrquing per habilitar l’establiment i així treballar des de 1995 al 2002 en el qual ja va passar a ocupar l’actual situació, propera a l’anterior, enfront de la platja. En l’actualitat el restaurant esta regentat per Xavier Sánchez Artigas. Així gaudeix d’unes vistes precioses de la platja i del mar, des de la terrassa i també des de l’interior, amb dos menjadors, un en planta baixa i un altre en el primer pis. Si bé manté el nom de Xiringuito Miramar cal advertir que de xiringuito no té res i tot ho té de restaurant: Cuidada decoració, estovalles i tovallons i vaixella, a més d’una molt bona cuina marinera mediterrània. El xef és Eduard Agell Hernández, amb formació culinària a la prestigiosa Escola Hofmann, de Barcelona, que en cada plat posa en relleu el seu alt nivell professional. El comensal pot escollir entre unes 24 referències de vins i caves i ho té difícil a l’hora de seleccionar els seus plats davant una amplísima carta d’elaboracions suggestives de peixos i mariscs principalment, a més d’arrossos (10 varietats). Totes les postres són fets a la casa.
Especialitats i preus:
Carpaccio de gambes vermelles, 25,00.
Saltat de trompetes de la mort amb gambes , 23,00 (temporada).
Escamarlans petits de Vilanova saltejats, 18,00.
Tartar de llobarro amb favetes baby, ceba tendra i maionesa de whasabi, 21,00. Cloïsses fines gallegues estil Xiringuito (amb allet i bitxo), 27,00.
All cremat de turbot, 27,00 (plat típic mariner).
Caldereta de llamàntol, 32,00; arròs a la bruta, 21,00.
Arròs de bacallà amb carxofes, espàrrecs, pebrot escalivat i allioli negat, 22,00.
Tatin de poma amb crema de canyella i gelat de vainilla 8,00.
Serveis
TERRASSA, APARCAMENT PÚBLIC PROPER, 1 MENJADOR PRIVAT PER FINS A 55 COMENSALS A LA LANTA SUPERIOR.
Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la propietat va decidir utilitzar l’antic pàrquing per habilitar l’establiment i així treballar des de 1995 al 2002 en el qual ja va passar a ocupar l’actual situació, propera a l’anterior, enfront de la platja. En l’actualitat el restaurant esta regentat per Xavier Sánchez Artigas. Així gaudeix d’unes vistes precioses de la platja i del mar, des de la terrassa i també des de l’interior, amb dos menjadors, un en planta baixa i un altre en el primer pis. Si bé manté el nom de Xiringuito Miramar cal advertir que de xiringuito no té res i tot ho té de restaurant: Cuidada decoració, estovalles i tovallons i vaixella, a més d’una molt bona cuina marinera mediterrània. El xef és Eduard Agell Hernández, amb formació culinària a la prestigiosa Escola Hofmann, de Barcelona, que en cada plat posa en relleu el seu alt nivell professional. El comensal pot escollir entre unes 24 referències de vins i caves i ho té difícil a l’hora de seleccionar els seus plats davant una amplísima carta d’elaboracions suggestives de peixos i mariscs principalment, a més d’arrossos (10 varietats). Totes les postres són fets a la casa.
Especialitats i preus:
Carpaccio de gambes vermelles, 25,00.
Saltat de trompetes de la mort amb gambes , 23,00 (temporada).
Escamarlans petits de Vilanova saltejats, 18,00.
Tartar de llobarro amb favetes baby, ceba tendra i maionesa de whasabi, 21,00. Cloïsses fines gallegues estil Xiringuito (amb allet i bitxo), 27,00.
All cremat de turbot, 27,00 (plat típic mariner).
Caldereta de llamàntol, 32,00; arròs a la bruta, 21,00.
Arròs de bacallà amb carxofes, espàrrecs, pebrot escalivat i allioli negat, 22,00.
Tatin de poma amb crema de canyella i gelat de vainilla 8,00.