Durant els anys vuitanta, les germanes Nolla, Esther i M. Teresa, decideixen independitzar el restaurant de l’hotel César i amb el nom de La Fitorra ubicar-lo en edifici propi al seu costat. Joanaina Escalas, amb el suport de Neus Cecilia, s’encarrega de la direcció dels petits i íntims menjadors, de decoració moderna, amb una capacitat total per a 70 comensals. Alberto Escuder està als fogons i elabora cuina mediterrània de mercat amb plats que s’inspiren en la tradició gastronòmica de Catalunya, als quals es dóna una evolució. Com a novetat cal destacar la nova ubicació del menjador enmig del jardí de l’hotel César, en una orangerie preciosa que dóna la sensació de menjar a l’exterior. Amplitud, bona decoració. A més ofereixen coctails. També ofereix bany a la piscina gratis i monitor per a nens els caps de setmana al migdia.
Especialitats de la casa
– amanida de formatge de cabra: 10,00 €
– Arròs de peix: 14,00 €
– Llobarro al forn amb tomàquet I olivada: 12,95 €
– Timbal de confit d’ànec: 14,24 €
– Sarsuela de peix i marisc: 19,00 €
– Trilogia de xocolata: 6,90 €
– Menú (laborals): 15,00 €
– Menú (cap de setmana): 25,00 €
– Vi de la Casa: Alsina Sardà, 17,00 €